Informació general

El FEC Cambrils arriba a la seva recta final aquest cap de setmana

Per Redacció



Alguns dels cartells de l'exposició "Els cartells dels films dels que feien curts..."
El passat dimecres 28 de febrer es va donar el tret de sortida a la IX edició del Festival de Curtmetratges FEC Cambrils. El tret de sortida es va donar dimcres a les 22 hores al Cinema Rambla amb la projecció de 6 curtmetratges en 35mm a concurs. Entre ells va destacar la producció Peacemaker d'àlex Pastor i Violeta. La Pescadora del Mar Negro  de Marc Riba i Anna Solanas.

Ahir a les 17 hores de la tarda el Centre Cultural va acollir la sessió informativa sobre el festival d'enguany i la projecció dels curts guanyadors del FEC Cambrils 2006. A les 19 hores, també al Centre Cultural, es va fer la primera projecció de curtmetratges en vídeo a competició i a les 22 hores al Cinema Rambla es va poder veure la segona projecció de 6 curtmetratges de 35mm a competició.

Avui a les 11 hores es farà una sessió de curtmetratges dedicada al escolars. A les 17 hores al Centre Cultural es farà una de les sessions del crèdit Universitari de la URV "M'agraden curts!"realitzat conjuntament amb el FEC Reus, sota el nom "Com s'escriu un guió?" que anirà a càrrec de Tirso Calero, guionista de cinema i TV. A les 19h es farà la segona projecció de curtmetratges en vídeo a competició i a les 20 hores també al Centre Cultural el grup cambrilenc Bubby Girls & Bubby Boys faran la presentació oficial dels dos curts que han realitzat fins el moment. Finalment a les 22 hores al Cinema Rambla es farà la tercera projecció de curtmetratges de 35 mm a concurs.

Recordem, que fins el proper 14 de març es pot veure a la Sala Àmbits del Centre Cultural l'exposició "Els cartellls dels films dels que feien curts...", un recull de cartells de directors que van començar les seves carreres en el món del cinema en el format curt, com per exemple Isabel Coixet, Jaume Balagueró o Marc Recha.

Final de festa

Dissabte és l'últim dia de Festival i està carregat d'actes. A les 12h al Centre Cultural es farà una nova sessió del crèdit universitari "M'agraden els curts" amb el títol "Del curt al llarg" amb el director de cinema Xavi Puebla.

A la tarda, a les 18 hores, al Centre Cultural, es farà públic el nom dels guanyadors del concurs Microfilms. A les 19 hores, al mateix lloc, es farà la tercera projecció de curtmetratges en vídeo a competició  i a les 22 hores es farà la cloenda al Cinema Rambla amb el lliurament de premis i la projecció dels millors curts del 2006. Es posarà punt i final a la festa al Pub Sullivan Street.


Comenta aquest article