Esports

Atletisme

Primera posició per l'atleta Maria Taggi a la prova dels 1.000 metres llisos del Control Juliol 2

Per Pere Ferrando

Maria Taggi a la prova dels 1.000 metres llisos
Maria Taggi a la prova dels 1.000 metres llisos | Cedida

Dimarts passat es va disputar el Control Juliol 2, d'atletisme en pista, a la pista municipal d'atletisme d'Amposta. Es tractava de la segona part dels controls de marques de la represa de l'activitat atlètica 2020.

Representant al Club Atletisme Cambrils de nou hi va participar la Maria Taggi. Després de la gran actuació de la setmana passada als 600 m llisos S-16, ara es posava a la línia de sortida dels 1.000 m llisos S-16. En aquesta prova, abans de la pandèmia, la Maria havia aconseguit la marca mínima per a participar en els Campionats de Catalunya i Espanya amb un registre de 3'06''05. Però donades les circumstàncies en què ens trobem, i en ordre d'efectuar restriccions en el nombre de participants, la Federació Espanyola ha enfortit les marques mínimes de participació, demanant 3'04''00. Per aquest motiu, la Maria havia perdut la possibilitat de disputar els estatals.

Demostrant el seu gran estat de forma va guanyar la prova amb una marca personal de 3'04''85, que suposava ser un nou rècord de Cambrils de la categoria, millorant en més d'un segon la seva marca personal. Tot i això, 85 centèsimes la van apartar, de moment, de la mínima estatal. El vent en contra a la recta va ser el principal impediment. Caldrà esperar als controls de setembre per tornar-ho a provar. 

 

Comenta aquest article