Vela

L'equip d'Optimist del CN Cambrils torna a la competició amb diversos podis al Campionat de Catalunya disputat al Masnou

Equip d'Optimist del CN Cambrils que va competir a la regata del Masnou
Equip d'Optimist del CN Cambrils que va competir a la regata del Masnou | Cedida

Els regatistes d’Optimist del Club Nàutic Cambrils van celebrar amb diversos pòdiums la seva tornada a la competició. Ja en tenien ganes, després de mig any sense competir a causa del confinament i els mesos posteriors. Finalment, el Masnou va acollir el seu tradicional Trofeu President Marsà, que alhora era Campionat de Catalunya de G1 i G2. Les regates es van iniciar el passat divendres 17 de juliol amb un total de 92 nois i noies de tot Catalunya amb moltes ganes de saltar a l’aigua. El temps els va acompanyar, amb els nusos idonis per realitzar fins a 12 proves en tres intenses jornades.

Diumenge a la tarda es va celebrar l’entrega de premis. Pel que fa als regatistes de Cambrils, en G1 Joan Fargas es proclamava subcampió de Catalunya masculí, 2n en la categoria sub16 i 5è general G1. En G2, Iker Mújica es proclamava campió de Catalunya masculí i subcampió de G2 i la primera posició en sub13. Ariadna Ferrer va ser 1a en la categoria sub 16 i 10a general G2 i Sergi Muñoz tercer en la categoria sub11 de G2. També hi van prendre part Joan Domingo, Laura Williams i Guillem Mateu en G1 i Gonzalo Alberto i Joan Gil en G2. Els acompanyaven els seus entrenadors Oriol Oliva i Leandre Garcia, que destaquen la forta motivació que tenien tots ells per tornar a completar cada cap de setmana el calendari competitiu.