Societat

Activitats

El programa «Cambrileja l'estiu» continua amb més música, teatre i circ a l'aire lliure

L'espectacle "Les vacances de Mme. Rouloutte" de la companyia La Bleda, que tindrà lloc el proper dissabte a les 20 hores, es farà a la Vil·la Romana de la Llosa en comptes del passeig de les Palmeres

Per Redacció

Imatge de l'espectacle "Les vacances de Mme. Rouloutte" de la companyia La Bleda, que tindrà lloc el proper dissabte a les 20 hores, a la Vil·la Romana de la Llosa
Imatge de l'espectacle "Les vacances de Mme. Rouloutte" de la companyia La Bleda, que tindrà lloc el proper dissabte a les 20 hores, a la Vil·la Romana de la Llosa | Cedida

El programa d’activitats culturals i festives de carrer «Cambrileja l’estiu» continua amb més música, teatre i circ a l’aire lliure. Les actuacions es duen a terme amb totes les mesures de seguretat i compten amb guardes que vetllen pel compliment de les normes. És obligatori portar la mascareta, mantenir la distància de seguretat i seguir totes les indicacions de l’organització.  

«Cambrileja l’estiu» està organitzat pel patronat de Turisme i els departaments de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils. Es tracta d’un calendari d’espectacles itinerants programat per els vespres de dijous i dissabtes de juliol i agost que s’adapta a les circumstàncies actuals. L’objectiu és acostar una programació variada a ciutadania i visitants després d’haver hagut de suspendre activitats culturals tan significatives com el Festival Internacional de Música de Cambrils o la majoria d’actes de la Festa Major de Sant Pere.

Tots els espectacles estan subjectes a canvis que puguin derivar-se de  les mesures per fer front el Covid i s’aniran adaptant segons la situació. En cas de qualsevol modificació d’última hora s’informarà a través de les diferents xarxes socials de l’Ajuntament i altres canals municipals.

 Canvi d'ubicació de l'espectacle "Les vacances de Mme. Rouloutte"

De moment, s’ha hagut de canviar la ubicació de «Les Vacances de Mme. Rouloutte» de la companyia La Bleda previst per aquest dissabte dia 25 de juliol, que finalment es farà a la Vil·la Romana de la Llosa enlloc del Passeig de les Palmeres per poder controlar millor l’aforament. Aquest espectacle familiar és l’únic de la programació que és estàtic i per això el públic haurà d’estar assegut i l’aforament serà limitat. L’entrada del públic es farà pel carrer Josep Iglesias i l’obertura de portes serà a les 19:30 hores.

La resta d’activitats programades són itinerants i seguiran diverses rutes per evitar concentracions de persones, garantir que es puguin mantenir distàncies de seguretat i, alhora, diversificar els espais. Podeu trobar el programa complet clicant aquí.

 Més activitats organitzades pel Patronat de Turisme

Paral·lelament, des del Patronat de Turisme s’han programat activitats esportives, com ioga a la platja o nòrdic walking, o més lúdiques com les visites guiades teatralitzades, que enguany són gratuïtes. Les propostes també han tingut molt bona acceptació i han estat molt ben valorades per les persones participants ja que els grup reduïts permeten una atenció molt personalitzada. A més, el trenet turístic ja torna a estar en funcionament i també es pot tornar a gaudir de les visites als equipaments museístics (Molí de les Tres Eres, Torre del Port i Vil·la Romana de la Llosa) i a les exposicions temporals.

Comenta aquest article