Informació general

Obres

La Diputació de Tarragona inicia la construcció de la rotonda d'accés a Vinyols i els Arcs des de la T-314

Les obres compten amb un pressupost de 489.583 euros i es preveu que finalitzin a principis del 2021

Per Redacció

La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres construcció d’una rotonda d’accés a Vinyols i els Arcs des de la T-314, just a la intersecció amb el Camí de Sant Joan
La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres construcció d’una rotonda d’accés a Vinyols i els Arcs des de la T-314, just a la intersecció amb el Camí de Sant Joan | Cedida

La Diputació de Tarragona va iniciar, ahir, les obres construcció d’una rotonda d’accés a Vinyols i els Arcs des de la T-314, just a la intersecció amb el Camí de Sant Joan. Amb aquestes obres es millorarà la mobilitat i la seguretat viària en aquest punt, tant dels usuaris que accedeixen al municipi com de la resta de vehicles que utilitzen aquest nus viari per accedir a altres indrets.

Durant l’execució de les obres també es reforçarà i millorarà el nivell d’il·luminació necessari en aquest punt de la xarxa viària. Els treballs de construcció de la rotonda tenen un període d’execució de sis mesos i compten amb un pressupost de 489.583,29 euros.

D’altra banda, les darreres setmanes la Diputació de Tarragona també ha realitzat tasques de reforç del ferm en aquesta mateixa via que uneix Vinyols i els Arcs i Reus, concretament entre els punts quilomètrics 3,715 i 7,274, amb una inversió de 320.000 €.