Societat

Patchwork

La cambrilenca Montse Forcadell premiada, novament a França, per les seves obres de patchwork

Per Redacció

Obra de patchwork de Montse Forcadell premiada a la fira Creativa Nantes 2020
Obra de patchwork de Montse Forcadell premiada a la fira Creativa Nantes 2020 | Cedida

La cambrilenca Montse Forcadell ha estat, novament, premiada internacionalment per les seves obres de patchwork. Aquest mes de juliol, en el marc del concurs "Una gota de agua para el planeta" de la fira Creativa Nantes 2020 (França), la seva obra titulada "El nen de la gota" ha estat seleccionada amb el primer premi i guardonada amb una màquina de cosir, oferida per un dels patrocinadors del certamen –Atlantic Machine to Coser–.

La fira Creativa –que reuneix tallers de manualitats de tot tipus, així com productes de belles arts, brodats, ceràmiques, pintures, patchwork i costura, entre d'altres, tindrà lloc del 29 d'octubre a l'1 de novembre al Parc des expositions de Nantes - La Beaujoire Route de Saint-Joseph, Nantes (França). De moment, la fira segueix en peu i, tal com ha comentat Montse Forcadell a revistacambrils.cat, "si no s'anul·la, enviaré l'obra a Nantes". De fet, l'entrega de premis està prevista per al dia 31 d'octubre, on també s'exposaran les obres del concurs.

Un altre quilt seleccionat per al Carrefour Européen du Patchwork 2020

Per altra banda, un altre treball de Montse Forcadell també ha estat seleccionat entre els 30 millors quilts per a competir en els grans premis de la 26a edició del Carrefour Européen du Patchwork 2020, a l'Alsàcia francesa. Aquest certamen, que s'havia de celebrar entre el 17 i el 20 de setembre, sí s'ha cancel·lat definitivament. L'exposició completa i l'anunci dels diferents guanyadors es posposarà a l'edició del 16 al 19 de setembre de 2021.

Quilt de Montse Forcadell seleccionat pel Carrefour Européen du Patchwork 2020

 

Comenta aquest article