Esports

Handbol

L'equip sènior del Club Handbol Cambrils que havia aconseguit l'ascens a Primera Catalana no jugarà la temporada vinent

El club cambrilenc es focalitza ara en la temporada 2021/2022, en la qual compten amb tenir un bon equip sènior

Per Maria Vidal

Foto de grup de l'equip sènior del CH Cambrils a la presentació dels equips per a la temporada 2019-2020
Foto de grup de l'equip sènior del CH Cambrils a la presentació dels equips per a la temporada 2019-2020 | Berta Ruiz
El Club Handbol Cambrils no disposarà d'equip sènior la pròxima temporada. La pandèmia i, en conseqüència, el final sobtat de temporada van provocar que l'equip cambrilenc ascendís de categoria a Primera Catalana, perquè quan es van aturar les competicions ocupava la tercera posició de la classificació. A l'hora de plantejar la temporada, però, el que semblava un altre ascens històric del club es va transformar en un malson. L'entrenador ja els havia anunciat que deixaria l'equip -per motius aliens a la crisi sanitària- i diversos jugadors també es van retirar per la seva veterania o per qüestions laborals. Des de llavors, el Club Handbol Cambrils va veure que no aguantaria una temporada a 1a amb els pocs efectius que l'equip tenia.
 

És per això que l'equip sènior es va intercanviar la categoria amb l'equip barceloní de La Garriga, que estava a Segona Catalana, però finalment s'ha optat per no inscriure l'equip. El futur vindrà a la temporada 2021/2022, on el que ara és l'equip juvenil pujarà a sènior juntament amb els jugadors que aquest any s'entrenaran a altres clubs de la província i vulguin tornar. Des del Club Handbol Cambrils expliquen que aquest equip previst per la temporada 2021/2022 iniciarà les competicions des de Tercera Catalana i no des de Quarta, que ja és millor posició i, sumant tots els jugadors "ja podran tenir un bon equip".

Segons ha declarat el club esportiu a revistacambrils.cat, "per fer un equip molt just l'any que ve preferim no continuar, perquè són molts diners". També han afegit que "per no jugar una temporada amb condicions preferim fer un pas enrere".

 

Comenta aquest article