Cultura

Música

La Torre del Port i la Vil·la Romana de la Llosa es reobren al públic al ritme de l'Agrupació Musical l'Emburgada del Perelló

Per Berta Ruiz

Actuació de l'Agrupació Musical l'Emburgada del Perelló, ahir al vespre, davant de la Torre del Port
Actuació de l'Agrupació Musical l'Emburgada del Perelló, ahir al vespre, davant de la Torre del Port | Berta Ruiz

Ahir a la tarda va tenir lloc l'acte de reobertura de la Torre del Port i de la Vil·la Romana de la Llosa. Per a l'ocasió es va comptar amb l'actuació de l’Agrupació Musical l'Emburgada del Perelló que va sortir a les 19 hores des de la Vil·la Romana de la Llosa tot fent sonar la música pel Passeig Marítim fins arribar a la Torre del Port per unir simbòlicament els dos equipaments patrimonials i celebrar que es reobren al públic amb un aforament limitat. Als peus de la Torre del Port, la banda va interpretar diferents peces, així com davant de les Escales Reials per acabar la seva actuació. 

Aquest cap de setmana, coincidint amb els actes de la Mare de Déu del Carme i per donar a conèixer la seva reobertura, la Torre del Port i la Vil·la Romana de la Llosa ofereixen jornades de portes en el seu horari habitual d’estiu. A més, durant aquests dos dies també s’ha afegit a l'accés lliure el Museu Molí de les Tres Eres, en marxa des del mes de juny. Aprofitant aquesta ocasió especial, a la Torre del Port també es va estrenar la mostra fotogràfica "Joaquim Cabezas. Viure la fotografia", produïda pels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i l'Arxiu Històric de Tarragona, que es podrà veure del 18 de juliol al 13 de setembre.

 

Comenta aquest article