Informació general

Premis

Dos olis de la Cooperativa Agrícola de Cambrils són guardonats pels premis AVPA

L'oli d'oliva verge extra Mestral guanya la Medalla d'Argent i l'oli d'oliva verge extra Aragem guanya el premi a producte Paris Gourmet 2020

Per Redacció

Les noves edicions de les ampolles d'oli Mestral i Aragem, amb les medalles commemoratives
Les noves edicions de les ampolles d'oli Mestral i Aragem, amb les medalles commemoratives | Cedida

La Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat guardonada pels premis AVPA de París (Agència per a la Valorització del Producte Agrícola) amb la medalla d'argent pel seu oli d'oliva verge extra Mestral i el premi a producte Paris Gourmet 2020 per l'oli d'oliva verge extra Aragem.

En una cerimònia virtual, el president d'AVPA, Philippe Juglar va fer el lliurament del trofeu. La Cooperativa Agrícola de Cambrils participa regularment en aquest concurs, el més prestigiós d'oli d'oliva a França i que se celebra anualment. En edicions passades la cooperativa cambrilenca va obtenir la medalla d'argent als anys 2007, 2012 i 2014 i la medalla de bronze l'any 2010. Amb motiu d'aquest premi, es farà una edició especial de les ampolles dels olis premiats, el Mestral i l'Aragem, en les quals hi haurà les medalles commemoratives.

L'AVPA fa 17 anys que celebra el concurs referent d'oli d'oliva a França. En l'edició d'enguany hi han participat més de 400 olis de vint països diferents. El certamen està reservat als productors d'olis vegetals -agricultors i molins- així com als seus grups -cooperatives i Denominacions d'Origen.

Comenta aquest article