Societat

Comerç

La Unió de Botiguers organitza una edició de la Fira Rebaixes «atípica» i extremant les mesures de seguretat i higiene

Per Berta Ruiz

Aspecte de la Fira Rebaixes, al Port, el dissabte a la tarda
Aspecte de la Fira Rebaixes, al Port, el dissabte a la tarda | Berta Ruiz

La Unió de Botiguers va organitzar, aquest cap de setmana, una Fira Rebaixes "atípica" al llarg del Mollet del Rec. Donada la situació actual es van prendre totes les mesures de seguretat recomanades. Es van instal·lar unes tanques per marcar i tancar el recorregut dels clients; es va establir un punt d'accés únic per a garantir una afluència de gent ordenada i evitar aglomeracions; hi va haver servei de seguretat privada per controlar l'accés i també calia netejar-se les mans a l'entrada al circuit, així com a les diferents parades en cas d'haver tocat el gènere. Les diferents parades també es van muntar a una distància de seguretat entre elles.

Segons ha valorat la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– a revistacambrils, "la fira ha anat bé i, malgrat que és un any atípic, la gent està contenta de com ha funcionat. S'ha fet un muntatge de seguretat impressionant que ha donat seguretat a tothom, tant a venedors com a compradors. Tothom s'havia de netejar les mans i dur la mascareta posada i hem estat ben protegits. La gent està contenta, donada la situació que tenim". En aquesta ocasió, es va comptar amb la participació de 28 parades corresponents a 18 establiments. Una xifra considerablement inferior a la de l'any passat, –quan es van muntar 47 parades–, però adequada per mantenir les distàncies i evitar aglomeracions. Tal com ha dit Coll, "s'ha tingut molta cura amb les distàncies entre parades, tot ben col·locat i amb molta disciplina".

A dalt, accés al recinte on calia netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. A sota, afluència de gent el dissabte a la tarda

 

Comenta aquest article