Informació general

Recollida

L'entitat Al Camp Residu Zero organitzarà, aquest diumenge, una recollida de residus al barranc de la Verge del Camí

Serà a partir de les 10 hores i es farà al voltant de l'escola Joan Ardèvol. Hi haurà esmorzar per als voluntaris participants

Per Redacció

Cartell de la campanya de recollida de residus d'aquest proper diumenge
Cartell de la campanya de recollida de residus d'aquest proper diumenge | Cedida
L'entitat Al Camp Residu Zero organitzarà, aquest proper diumenge 12 de juliol, una recollida de residus, a la zona del barranc de la Verge del Camí, al voltant de l'escola Joan Ardèvol. L'hora de sortida serà a les 10 hores del matí i el punt de trobada serà davant de l'escola Joan Ardèvol. En acabar la recollida, es farà un esmorzar amb tots els voluntaris. Qui vulgui participar a d'enviar un correu a l'adreça electrònica alcampresiduzero@gmail.com. Cal portar guants i mascareta i, en tot moment, caldrà respectar les distàncies de seguretat. 
 
Al Camp Residu Zero és una associació medi ambiental que, entre d'altres actuacions, realitza neteges de residus al medi urbà i natural. Treballen per a aconseguir uns espais verds lliures de brossa i per promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta. Es pot trobar més informació sobre l'entitat i les darreres recollides que han fet als seus perfils de Facebook, Twitter o Instagram.
 

Comenta aquest article