Informació general

Serveis

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de Cambrils

L'actuació ha consistit a renovar tecnològicament dos centres de transformació per tal de reforçar la qualitat i continuïtat del subministrament als clients que en depenen

Per Redacció

Un dels dos centres de tranformació que recentment s'han renovat
Un dels dos centres de tranformació que recentment s'han renovat | Cedida

Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Cambrils amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament. Així, s'han invertit més de 23.000 euros per tal de reforçar el servei.

L'actuació ha consistit a adequar dos centres de transformació, que s'han dotat de noves tecnologies. D'aquesta manera, s'ha procedit a substituir les tradicionals cabines elèctriques per unes de nova generació que incorporen un gas de característiques aïllants. Aquestes cabines, completament estanques, tenen una major capacitat d'extinció en cas que es produís algun incident i són més segures per als tècnics, quan han d'entrar al centre de transformació a fer treballs de manteniment i millora o a realitzar alguna maniobra.

A més, s'ha renovat el cablejat de mitjana tensió d'entrada als centres de transformació i els parallamps amb l'objectiu d'optimitzar la seguretat de les instal·lacions. Durant la realització d'aquests treballs s'han instal·lat grups electrògens per tal de minimitzar les interrupcions i garantir el servei.

Aquests treballs formen part dels plans d'inversió de la companyia a la comarca del Baix Camp i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica dels darrers avenços i millores tecnològiques. D'aquesta manera, es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei als clients, ja que es dona una resposta adequada a les especialitats del territori i a les necessitats del seu mercat.

Comenta aquest article