Esports

Futbol

El Cambrils Unió iniciarà la competició de la temporada 2020-2021 a principis d'octubre

La Federació Catalana de Futbol aprova que el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre comencin les competicions d'àmbit territorial a Catalunya, amb la disputa de la primera jornada de les principals lligues, tant de futbol com de futbol sala

Per Redacció

Imatge del darrer partit de la temporada que el Cambrils Unió va poder disputar a casa, el passat 29 de febrer, contra la Canonja
Imatge del darrer partit de la temporada que el Cambrils Unió va poder disputar a casa, el passat 29 de febrer, contra la Canonja | Berta Ruiz

El Cambrils Unió iniciarà la competició de futbol de la temporada 2020-2021 el primer cap de setmana d'octubre. La Federació Catalana de Futbol va donar a conèixer, ahir a la tarda, les dates d'inici de les competicions de lliga de la temporada 2020-2021. La Federació estableix el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre com el d'arrencada de les competicions oficials d'àmbit territorial a Catalunya, amb la disputa de la primera jornada del campionat en les principals lligues, tant de futbol com de futbol sala.

D'aquesta manera, les categories de Primera, Segona, a la qual pertany el Cambrils Unió, i Tercera Catalana aixecaran el teló el 3 i 4 d'octubre en el futbol amateur masculí, i en futbol amateur femení està previst que arranquin en la mateixa data la Preferent i Primera Divisió. Els altres anys, aquestes mateixes categories acostumaven a començar la competició a principis de setembre, però enguany aquesta data ha hagut de ser ajornada a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Els grups de la Quarta Catalana, així com els de la Divisió d'Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base seran els següents en donar el tret de sortida, el 10 i 11 d'octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18 d'octubre; mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre.

En futbol sala, la Divisió d'Honor i la Primera Catalana masculina i femenina s'encetaran el 3 d'octubre, així com totes les categories màximes de Divisió d'Honor, en la base. Al seu torn, la Segona Catalana masculina i femenina, i la Tercera Catalana ho faran el 17 d'octubre, dia en què també viuran la primera jornada de lliga la resta de categories del futbol sala base.

En tots els casos, hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com la Setmana Santa, amb aturada el 4 d'abril. Tanmateix, s'habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària, que obliga a confeccionar uns calendaris més compactes a causa de l'endarreriment de la data d'inici.

En qualsevol cas, aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.

Comenta aquest article