Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Benestar social

Es reobre el centre de dia per a la gent gran de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest equipament municipal es va tancar el 13 de març a causa de la pandèmia de la Covid-19

Per Redacció

El centre de dia de gent gran de l'Hospitalet de l'Infant ja ha reobert les seves instal·lacions
El centre de dia de gent gran de l'Hospitalet de l'Infant ja ha reobert les seves instal·lacions | Cedida

Ahir dilluns 6 de juliol es va reobrir el centre de dia per a la gent gran de l’Hospitalet de l’Infant, que des del passat 13 de març estava tancat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, s’ha recuperat aquest servei d'acolliment diürn de titularitat municipal, gestionat per la Fundació per l'Atenció Social del Grup Sagessa, seguint tots els protocols d'actuació i les mesures de seguretat que exigeix la Generalitat de Catalunya per a l'obertura d'aquest tipus de centres. L’horari del servei és l’habitual: de 9.30 a 19.30 h, de dilluns a divendres.

Per garantir-hi la seguretat i la bona adaptació de les persones usuàries i de les professionals, l’equip del departament de Benestar Social de l’Ajuntament, l'equip d’infermeria i la direcció del centre de dia han valorat les 14 sol·licituds d'ingrés i han apostat per una entrada esglaonada dels usuaris. Per aquest motiu, ahir van tornar al centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant la meitat de les persones que ho van demanar, és a dir, set persones dependents i amb necessitats d’assistència. El dilluns de la setmana que ve, 13 de juliol, s’hi incorporaran la resta. Habitualment, hi ha 12 persones usuàries, tot i que el centre té capacitat per a 36 places.

El centre de dia de Vandellòs continua tancat, perquè està ubicat al mateix edifici que acull la residència per a la gent gran i no es pot garantir l’aïllament d’aquests dos espais. Per aquesta raó, s’ha ofert a les persones usuàries del centre de dia de Vandellòs la possibilitat d’utilitzar el servei del centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant.

Comenta aquest article