Esports

Tots els equips esportius cambrilencs cauen derrotats en la jornada d'aquest cap de setmana

Per Redacció

Futbol


Imatge del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el FC Cambrils i l'Horta


Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Horta 3

Ensopegada del Cambrils a casa. L'Horta es va avançar al marcador i a la mitja hora de partit ja guanyava per dos gols a zero. El Cambrils va arribar a empatar el partit al minut 65 però 10 minuts després l'Horta aconseguia el gol de la victòria. Els gols del Cambrils els van fer Àlex, d'un fort xut des de fora de l'àrea, i per Pedro, de penalti.

Primera Territorial

Ulldecona 2 - CF Oleastrum 0

Continua la ratxa negativa de l'Oleastrum. Aquesta vegada va caure derrotat al camp de l'Ulldecona, el tercer classificat de la categoria, que al minut 20 de joc ja havia marcat els dos gols. Cal destacar que el jugador de l'Oleastrum Cristian va ser expulsat al minut 60. Amb aquest resultat l'equip cambrilenc es troba a la zona de descens.

Tercera Territorial

Alcover 4 - Vilafortuny 1

Derrota del Vilafortuny al camp de l'Alcover, el tercer classificat de la categoria. Tot i aquest resultat advers, el Vilafortuny continua ocupant el segon lloc a la classificació provisional.


Futbol sala

CFS Mediterrani A 4 - Vandellòs- l'Hospitalet 6

Tot i que el CFS Mediterrani va iniciar el partit amb molt bon peu, avançant-se en el marcador de dos gols, va realitzar una segona part dolenta i va deixar escapar una victòria que tenia molt ben encarrilada i el partit va finalitzar 4 a 6 a favor de l'equip visitant. Els gols de l'equip cambrilenc van anar a càrrec d'Òscar que en va fer 3 i un de Conrad. Tot i el mal resultat l'equip segueix en la segona posició de la classificació.

CFS Mediterrani B -3 - F.S. Flix 6

Per la seva part el CFS Mediterrani B continua en una ratxa negativa de derrotes i aquest passat cap de setmana en va sumar una més davant del F.S. Flix.

Hoquei

C.P. Monjos 4 - Cambrils C.H. 3

EL C.H. Cambrils va disputar aquest cap de setmana el partit corresponent a la 21ena jornada, a casa del C.P Monjos, una pista difícil. El C.H. Cambrils va iniciar el partit d'una manera molt positiva, posant-se per davant del marcador, 0-2, però dues decisions arbitrals amb dos penals en contra, van truncar les expectatives del Cambrils, que va veure com el partit que tenia mig controlat se li acabava complicant, fins al punt d'acabar perdent per 4 a 3. Aquest resultat situa el Cambrils en posicions complicades, tot i que encara té dos partits ajornats pendents. La propera jornada el Cambrils visitarà la pista de l'Ercros C.H. de Vila-seca, un partit de màxima rivalitat. Referent a la resta de les categories del club la jornada va ser positiva.

Bàsquet

Sènior masculí A

Gispert Finques La Palma 66 - CB Cambrils 53

L'equip sènior A del CBC va caure ahir fora de casa, contra un dels equips més forts del grup, i actual segon classificat, el Gispert Finques La Palma. Per aquest encontre, els cambrilencs només van disposar de set efectius, fet va condicionar el partit per manca de banqueta i el gran esforç físic que l'equip havia fet en el partit ajornat disputat el passat divendres al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. L'equip d'Esther Neila va encaixar una nova derrota contra l'AAEETT Masia Bou, per 55 a 66. Davant d'unes grades plenes de públic, el CBC va fer un bon partit, tot i que es van veure afusellats pel llançament sistemàtic de triples per part de l'equip rival, que va endur-se la victòria.

Sènior femení

CB Cambrils 42 - CB Valls 89

L'equip sènior femení del CBC va caure ahir a casa contra el líder de la lliga, el CB Valls, clar dominador de la competició, ja que no ha encaixat cap derrota. En el primer quart, les cambrilenques van fer un bon parcial i van plantar cara al Valls, amb un 13 a 16 inicial. En el segon quart, l'equip vallenc va demostrar el seu potencial, tant en defensa com en atac, i va marxar al descans amb un 21 a 43. En la represa, l'equip del CBC va fer un parcial molt fluix, fet que va fer augmentar les diferències amb l'equip rival. En els darrers deu minuts de l'encontre, l'equip cambrilenc va millorar de nou el seu joc, anotant i fent una bona defensa, però va ser insuficient.


Comenta aquest article