Camp, Reus

Festival de Música

Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit actuaran a Lo Submarino Summer Fest

La primera edició de Lo Submarino Summer Fest tindrà lloc del 23 al 26 de juliol amb actuacions de grups referents del panorama musical català. El recinte seguirà els protocols de seguretat i tindrà un aforament limitat

Per Redacció

El grup Manel actuarà a Reus, el proper 23 de juliol
El grup Manel actuarà a Reus, el proper 23 de juliol | Cedida

Reus viurà del 23 al 26 de juliol, la primera edició de Lo Submarino Summer Fest, una programació musical de primer nivell que portarà al recinte del Parc de Sant Jordi les actuacions de quatre grups del panorama musical català: Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit. És una iniciativa de la promotora reusenca Produccions Submarines que té el suport de l'Ajuntament de Reus. 

Les entrades per les quatre actuacions es van posar ahir a la venda exclusivament a través de la plataforma Entradium (www.entradium.com) i el web www.losubmarino.com, amb preus que van dels 12 als 28 euros.

El festival seguirà tots els protocols de seguretat per evitar possibles contagis de la Covid-19. D'aquesta manera, tots els assistents dels concerts tindran el seient prèviament assignat, les portes del recinte del Parc s'obriran dues hores abans per garantir l'accés del públic de forma esglaonada, i durant el concert serà obligatori l'ús de mascareta. A més, l'aforament de Lo Submarino Summer Fest estarà limitat a 800 persones per dia.

Des de Produccions Submarines s'ha volgut fer un cartell que tingués un equilibri d'estils i fos interessant per a tota mena de públic. Així, aquesta primera edició del festival oferirà un concert del nou disc de Manel (dijous 23 de juliol a les 22 h), "Per la bona gent", que enguany havia de ser una de les grans apostes de l'estiu amb presència a tots els grans festivals dels Països Catalans i de bona part de l'Estat. Al festival també actuarà un dels referents de la música de mestissatge, el grup Doctor Prats (divendres 24 de juliol a les 22 h), i un dels grans clàssics del rock català dels últims 25 anys com és Sopa de Cabra (dissabte 25 de juliol a les 22 h), que estrenarà el seu nou disc "La gran onada" a les comarques tarragonines amb aquesta actuació. Per últim, hi haurà un concert del Pot Petit (diumenge 26 de juliol a les 19 h) pels més petits de la casa.

Els grups locals Plombiers i Radio Reggae també actuaran al festival. Els primers ho faran obrint el concert de Manel i els segons tocaran abans de l'actuació de Doctor Prats.

Comenta aquest article