Cultura

Música

Els Stromboli Jazz Band porten la música i l'animació als carrers del port

Aquesta ha estat la segona actuació del Cambrileja l'estiu, a proposta d'animació itinerant que l'Ajuntament cambrilenc ha preparat per aquest estiu post-confinament

Per Lluís Rovira i Barenys

Música i animació amb els Stromboli Jazz Band, ahir, pels carrers del Port
Música i animació amb els Stromboli Jazz Band, ahir, pels carrers del Port | Lluís Rovira i Barenys

El programa d'actuacions itinerants per aquest estiu a Cambrils, el Cambrileja l'estiu, va comptar amb l'actuació, ahir al vespre, del grup Stromboli Jazz Band que amb la seva música va animar la passejada de la gernació que ahir omplia els carrers del port. El grup va iniciar el seu recorregut al carrer de Frederic Mompou i va seguir cap a la plaça de mossèn Batalla i va resseguir la resta de places i carrers interiors del port, passant per la plaça de l'Església de Sant Pere i la plaça del Pòsit.

Els Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona. Els Stromboli, que es van constituir a principis de l'any 2012, barregen la seva música amb dosis d'humor, teatre i una interacció amb el públic.

Cambrileja l'estiu és la proposta d'animació itinerant que l'Ajuntament cambrilenc ha preparat per aquest estiu post-confinament. Les actuacions es faran cada dijous i cada dissabte, a les 20h, durant els mesos de juliol i agost. La propera actuació dins aquest programa tindrà lloc el dijous 9 de juliol amb l'espectacle "Més 75"de la companyia Fadunito, al Port de Cambrils.

Els Stromboli Jazz Band van animar els carrers del Port / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article