Cultura

Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells amplia els seus serveis a partir del dilluns 6 de juliol

A partir del proper dilluns es podrà accedir als serveis de préstec, consultes i estudi en sala i es podrà fer ús dels serveis informàtics

Per Redacció

Imatge de les instal·lacions de la Biblioteca municipal Josep Salceda i Castells
Imatge de les instal·lacions de la Biblioteca municipal Josep Salceda i Castells | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells amplia, a partir de dilluns 6 de juliol, els serveis de préstec de documents, consultes bibliogràfiques, estudi en sala i l'ús dels serveis informàtics. També es reprenen les activitats culturals.

Tot i això, caldrà complir amb les mesures de seguretat adoptades. D'aquesta manera, en tots els serveis, es prioritzarà la cita prèvia i l’aforament es redueix al 50% amb temps limitat a les sales. Les devolucions es poden continuar
fent a les bústies externes.

Per poder accedir a les instal·lacions també s’han adoptat una sèrie de mesures: és obligatori portar mascareta, cal respectar la distància de seguretat d'1,5 m, no es pot accedir al fons bibliogràfic i la sala infantil continuarà tancada. Les places d’estudi i dels serveis informàtics es desinfectaran després de cada ús.

L’horari d’atenció al públic de la Biblioteca Josep Salceda i Castells és de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores. La cita prèvia es pot sol·licitar per telèfon: 977363495, per correu electrònic a bib@cambrils.org i a través de la pàgina web de la biblioteca: https://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/serveis-en-linia/demanar-cita-previa.

Comenta aquest article