Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Agenda

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant organitza una agenda d'actes variada per aquest estiu

Entre les activitats hi ha sessions de cinema, espectacles de circ, visites guiades al patrimoni, festes majors i altres propostes per a tots els públics

Per Redacció

Cartells de les activitats previstes per aquest estiu
Cartells de les activitats previstes per aquest estiu | Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha publicat l'agenda d'actes que ha organitzat per aquest estiu, entre els quals hi ha propostes de diferents tipus i adreçades per tots els públics.

En primer lloc, hi haurà sessions de cinema. A partir del 6 de juliol i fins al 31 d'agost, cada dilluns, a les 22 h a Ca la Torre de Vandellòs (a la sala Llorens) es projectarà una pel·lícula. Per altra banda, a partir del 16 de juliol i fins al 27 d'agost, hi haurà tots els dijous a les 22 h "cinema sota els estels", al pati de l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant. Es poden consultar les pel·lícules que es projectaran a la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

També s'oferiran espectacles de circ, al pati de damunt l'Escola Valdelors de Vandellòs, el 21 de juliol; i al pati de l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant, els dies 15, 22 i 29 de juliol; i els dies 5, 19 i 26 d'agost. L'11 d'agost es podrà veure un espectacle de titelles al pati de damunt l'Escola de Vandellòs.

Hi ha programades visites guiades a diversos llocs del municipi

Durant l'estiu també hi ha programades diverses visites guiades al patrimoni del municipi, a indrets com l'Hospital del Coll de Balaguer, el Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet Castellana o el Molí de l'Oli de Vandellòs. A més, a la façana de l'Hospital del Coll de Balaguer es projecta, des de l'1 de juliol, "Mapping", l'espectacle audiovisual en 3D per conèixer la història del poble de l'Hospitalet de l'Infant i la construcció i remodelació d'aquest conjunt monumental de l'any 1344. Les projeccions tenen lloc cada dimecres en dues sessions: a les 22 h i a les 23 h. 

Ja estan en actiu el Mercat d'artesania i el trenet turístic

L'agenda es complementa amb el Mercat d'artesania, instal·lat des del passat 1 de juliol a la Plaça de la Marina de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest romandrà obert cada dia fins al 30 d’agost, de 18 a 24 h. També està en actiu el trenet turístic des del 26 de juny i fins al 30 d'agost, el qual surt cada dia de la Plaça de Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant en 5 hores diferents i fa un recorregut pel poble.

Es preveu que se celebraran les Festes Majors del municipi

De la mateixa manera, està previst que se celebrin les Festes Majors de Masriudoms i de l'Almadrava per Sant Jaume, del 24 al 26 de juliol; la Festa d’estiu de Masboquera, els dies 1 i 2 d’agost; la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, per Sant Roc, del 12 al 16 d’agost; i la Festa Major de Vandellòs, per Sant Cosme i Sant Damià, del 24 al 27 de setembre.

Cal tenir en compte que en totes les activitats i serveis s’han establert les mesures de prevenció de la Covid-19 per garantir la seguretat de totes les persones participants. Es pot veure l'agenda d'actes completa i els seus horaris a la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Comenta aquest article