Informació general

Hostaleria

La cambrilenca Berta Cabré, nova presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona

Cabré és la primera dona en ocupar aquest càrrec a l'entitat després de 20 anys d'existència i el desenvoluparà durant els propers quatre anys

Per Redacció

La cambrilenca Berta Cabré assumeix la presidència de la FEHT
La cambrilenca Berta Cabré assumeix la presidència de la FEHT | Cedida

La cambrilenca Berta Cabré i Prim és la nova presidenta, des del passat 29 de juny, de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT). Aquesta entitat representa al conjunt del teixit empresarial turístic de tota la província de Tarragona. Cabré desenvoluparà el càrrec durant els pròxims quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar-ne quatre més.

Berta Cabré es converteix en la primera dona que presideix l'entitat durant els seus 20 anys de funcionament. La cambrilenca succeeix a Eduard Farriol, qui ha deixat la presidència dins el procés natural de relleu del càrrec després de quatre anys de mandat, iniciats l'any 2017.

Actualment, Cabré és gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils i, a més, té experiència en tasques de gestió i direcció d'empreses turístiques i d'organitzacions professionals i empresarials relacionades. Ha estat vicepresidenta de la Federació Espanyola d'Empresaris de Càmpings (2009-2016), presidenta i vicepresidenta de la Federació Catalana de Càmpings (2009-2017), presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre (2009-2017), i membre de la junta directiva de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i vicepresidenta de la FEHT, ambdós des de 2017.

Un moment difícil per al sector hoteler i turístic

Segons la FEHT, Berta Cabré afronta el nou mandat en un context complex per al conjunt de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, el qual exigeix una nova visió de tot el teixit empresarial del sector. És per això que la nova presidenta de l'entitat ja està preparant un nou model de treball i organització de la FEHT, que permeti a l'entitat reposicionar-se davant els canvis d'entorn que experimentarà el conjunt del sector turístic de la província de Tarragona.

Berta Cabré pren el relleu d'Eduard Farriol que es va fer càrrec de la presidència l'any 2017

 

Comenta aquest article