Recull

Crestes de pollastre amb nous



Marta Nolla
Ingredients

• 1 paquet de pasta de full
• 2 pits de pollastre
• Un grapat de nous picades
• Una mica de cibulet
• Un tros de formatge rocafort
• Olives verdes sense pinyol
• Farigola en espècie
• Ou
• Sal
• Pebre

Preparació

Primer preescalfarem el forn a uns 200 graus. Mentrestant, agafarem els pits de pollastre i els trocejarem en daus petits, els salpebrarem i ho posarem en un recipient. Hi afegirem les nous ben picades, el cibulet trinxat, el formatge rocafort en trossos petits –la quantitat serà al gust de cadascú–, les olives verdes picades i la farigola, i barrejarem bé tots els ingredients. Seguidament agafarem la pasta fullada i la tallarem en cercles per fer les crestes. Al mig de cada porció de pasta de full hi posarem el farciment que teníem preparat i ho pintarem amb ou batut per dins. Tancarem bé la pasta amb el farciment –fent una forma de mig cercle– i tornarem a pintar les crestes amb ou batut per fora. Untarem una plàtera de forn amb mantega perquè no s’aferrin i la posarem al forn durant uns 45 minuts, fins que les crestes estiguin ben cuites.






Comenta aquest article