Informació general

Aparcament

S'inicia l'horari d'estiu a les zones d'aparcament blaves i taronges

Algunes de les zones blaves i taronges del municipi s’activaran o modificaran l’horari de l’1 de juliol al 15 d’octubre amb l’objectiu d’augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament

Per Redacció

Imatge d'un parquímetre al carrer de Pau Casals
Imatge d'un parquímetre al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Les zones d’estacionament regulat iniciaran aquest 1 de juliol l’horari d’estiu. Algunes de les zones blaves i taronges del municipi s’activaran o modificaran l’horari de l’1 de juliol al 15 d’octubre amb l’objectiu d’augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament. L’aplicació de mòbil "APARCAR" permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada.

Per altra banda, també es disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2.

Com l’any passat, les zones regulades seran les següents:

Zona Blava (Vila)

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius.

Carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, pg. Albert, pg. la Salle, pl. Carles Roig, av. Independència, av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat (adjacent a l’antiga estació FFCC).

Zona Blava (Port)

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Carrers:  Pg. la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, av. Beethoven, av. Joan XXIII, av. Diputació (des del port fins a la riera de Riudoms).

ZONA TARONJA

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h, excepte festius. 

Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h. 

Aparcaments Horta de Sta. Maria i Xalet del Bau.

Seguiran inactives: les zones taronges de l'av. de la Diputació i la zona blava que queda més propera al terme municipal de Salou. 

Mesures de seguretat per la covid-19

Continuant amb les mesures de seguretat, els parquímetres actius es netejaran i desinfectaran de forma regular durant el dia. Per tal d’evitar possibles transmissions, es recomana a la població fer ús del pagament de la zona blava i taronja mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils Aparcar App.

Comenta aquest article