Camp

Hostaleria

Es constitueix l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Vila-seca-La Pineda

Per Redacció

Acte de presentació de la nova Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Vila-seca-La Pineda
Acte de presentació de la nova Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Vila-seca-La Pineda | Cedida

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca i del Patronat de Turisme de Vila-seca, va presentar ahir al matí, la nova AEH Vila-seca, La Pineda; a un entorn incomparable com és el Castell de la ciutat. L’acte de presentació de la nova associació va comptar amb la presència de Pere Segura, alcalde de Vila-seca; Francesc Pintado, president de l’AEHT; Juan Hervás, nou president de l’AEH Vila-seca, la Pineda i dels membres de la junta de la nova associació: Juan Hervás de Restaurant El Patio; Jaume Solé, de Port Aventura; Xavier Subirats de Mix Restaurant & Lounge Sushi Tapes; Ismael Requena de Mombasa, La Tagliatela, Sergio i Rocío Morales de La Taberna de misti, Lorena Vázquez de Bon dia Maria Restaurant, Indaleci Salas de Gran Palas Hotel i Kelvin Brand de Bar Restaurant Oh La La. També han participat a l’acte la tinent d’alcalde, Manuela Moya i la regidora de Turisme, Cristina Cid.

L’alcalde de Vila-seca –Pere Segura– va obrir l’acte de presentació agraint la predisposició de Juan Hervás i a Francesc Pintado, "una persona que treballa incansablement pel sector". Francesc Pintado, president de l’AEHT, va destacar que "avui és un dia molt especial perquè assistim al part d'aquesta associació que avui veiem néixer". Però no va voler passar per alt "el moment tràgic que està vivint el sector". Pintado, va agrair a l'alcalde de Vila-seca "per creure en la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i dinamitzi el sector". El nou president de l'AEH Vila-seca va destacar els tres eixos principals d'actuació: gestió, formació i gastronomia. Gestió: potenciant la comunicació directa amb l’administració per créixer amb les necessitats de l’entorn. Formació: per promoure treballadors capacitats i empresaris d’èxit.I per últim, gastronomia: organitzar tres jornades gastronòmiques i recuperar Tastum.

L'AEHT compta amb 679 socis de totes les comarques de Tarragona

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, va agrair el suport a l’alcalde de Vila-seca posant-li la "jaqueta de cuina" de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació Provincial: "Hem renovat i creat associacions com l’AEH Salou, hem integrat a Priorat Enoturisme a l’AEHT i avui donem la benvinguda a Vila-seca. Les properes seran l’AEH Alt Camp i l’AEH Baix Gaià". Créixer en associacions, és créixer en territori, representar la diversitat de la nostra província i créixer també en associats”. Actualment l’AEHT compta amb 679 socis de totes les comarques Tarragona.

Comenta aquest article