Informació general, Esports

Club Nàutic

Es torna a presentar la moció de censura contra la Junta Directiva del Club Nàutic

La plataforma impulsora de la moció de censura ha tornat a presentar la moció, aquest passat dilluns 22 de juny, després d'haver resolt el defecte de forma que va impedir que es tramités, ara fa quatre mesos

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de les obres al Club Nàutic, el febrer de l'any passat
Aspecte de les obres al Club Nàutic, el febrer de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

La plataforma impulsora de la moció de censura contra la junta directiva del Club Nàutic ha tornat a presentar la moció, aquest passat dilluns 22 de juny, després d'haver resolt el defecte de forma que va impedir que es tramités aquesta iniciativa ara fa quatre mesos. Segons ha explicat Philippe Trujillo a revistacambrils.cat, "quan es va presentar la moció de censura, el passat mes de febrer, no va prosperar ja que se'ns va dir que faltava adjuntar les fotocòpies dels DNI dels socis signants de la moció. Posteriorment va venir la crisi del coronavirus i ara, uns mesos després, hem reactivat la moció de censura amb tota la documentació necessària".

En aquesta ocasió, la moció de censura està signada per Philippe Trujillo i per José Luis Ramos Pellejero, socis del club, i va acompanyada de les signatures necessàries, prop de la vuitantena, per a superar el 15% dels socis necessaris per a que tiri endavant i amb els DNI per a fer-ne la corresponent identificació de cadascun dels socis signants. En aquest document presentat s'especifica que se sol·licita "el vot de censura contra la totalitat dels membres de la Junta Directiva, incloent al seu president, per considerar que la gestió realitzada perjudica greument les finalitats bàsiques, el caràcter de les activitats i els interessos del Club". A continuació es detallen els motius pels quals s'ha presentat aquesta moció de censura que queden englobats en sis punts. Per una banda, la gestió de les obres de remodelació que s'estan fent al Club Nàutic pel que fa al retard sofert, les incidències que s'han produït i les reclamacions per part de l'empresa constructora. També s'argumenta el cost econòmic i es qüestiona la motivació dels acomiadaments realitzats tant pel que fa al personal tècnic com de la gestió del club així com la falta de transparència en l'adquisició de determinats equipaments, com ara el travelift. Finalment, també s'argumenta l'adjudicació directa i qüestionable de les instal·lacions o serveis del Club, la falta de serveis al soci a a l'entorn social directe i la indefinició d'un projecte esportiu que constitueixi un repte.

En menys d'un mes es podria votar la moció de censura

En la moció de censura presentada es fa referència a l'article 83 dels estatuts del Club Nàutic i confien que dins els propers 10 dies es constitueixi la mesa per a la revisió d'aquesta moció de la que en formaran part els dos socis firmants del document com a representants de la Plataforma opositora, a part de dos socis designats per la Junta Directiva del Club Nàutic i un representant de la Federació Catalana de Vela. També apunten que un cop es faci la comprovació de la documentació presentada per la Plataforma per part de la mesa constituïda a tal efecte, es convoqui una assemblea general de socis, en un termini no inferior a 10 dies ni superior a 20 dies, per tal que se sotmeti a votació aquesta moció de censura.

 

 

Comenta aquest article