Informació general

Turisme

Platges plenes a Cambrils en el primer cap de setmana d'estiu

Des de l'inici de la desescalada, la nostra població ha anat recuperant, de manera progressiva, el ritme vital, tal i com es va poder comprovar aquest darrer cap se setmana, el primer amb plena mobilitat entre territoris

Per Lluís Rovira i Barenys

Platja del Regueral, ahir al matí
Platja del Regueral, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

Des de l'inici de la desescalada, la nostra població ha anat recuperant, de manera progressiva, el ritme vital. Aquest darrer cap de setmana, en el que hem estrenat l'estiu, ha coincidit amb el primer cap de setmana en el que estava permesa la total mobilitat entre territoris des de l'inici de la crisi provocada pel coronavirus. Cambrils, destinació turística per excel·lència, ha acollit una molt bona afluència de gent que ha omplert les platges i els carrers del port, segons la franja horària.

Ahir diumenge, amb temperatures plenament estiuenques, les platges es van omplir dins d'aquesta nova etapa en què la gent és conscient que ha de mantenir les distàncies de seguretat interpersonals i preservar una normativa específica que ens recorda que no ens trobem a plena normalitat. La platja del Regueral, com ja és habitual, va registrar el nombre més alt de banyistes tot i que la resta de litoral cambrilenc va mantenir una afluència important de gent. A la tarda i vespre, sobretot, els carrers del Port es van veure força concorreguts.