Informació general

Platges

Mascaretes a la platja?

Aquest darrer cap de setmana s'han instal·lat cartells amb recomanacions de prevenció de la Covid-19, a les platges cambrilenques

Per Berta Ruiz

Cartell de recomanacions per la prevenció de la Covid-19 instal·lat al passeig de Ponent
Cartell de recomanacions per la prevenció de la Covid-19 instal·lat al passeig de Ponent | Lluís Rovira i Barenys

Ja s'han instal·lat els cartells informatius amb les mesures de prevenció davant la Covid-19 a les platges cambrilenques. Tota aquesta cartelleria s'ha muntat a peu de platja –al llarg dels passejos del litoral, tant de llevant com de ponent– per recordar als usuaris les diferents accions que cal prendre per evitar possibles contagis. En aquests cartells que s'han dissenyat per aquest estiu es recorda que: s'ha de respectar la distància de seguretat –mínim 2 metres–; s'han de respectar els aforaments; cal fer ús de les mascaretes; rentar-se les mans amb freqüència; no compartir estris ni menjar, i utilitzar les dutxes i lavabos de manera individual. De fet, les dutxes i lavabos ja s'han obert –després d'estar precintats– durant setmanes.

A banda, durant aquest inici de la temporada d'estiu, tal com va apuntar el primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament –Lluís Abella–, el personal de salvament i socorrisme –servei que ja va entrar en funcionament el passat dilluns 15 de juny– realitzarà una tasca informativa i pedagògica amb els banyistes que hi hagi a les platges. De cara al gruix de la temporada, se segueix treballant –juntament amb el departament de Participació Ciutadana– en la possible implantació de la figura dels agents cívics.

Comenta aquest article