Informació general

Polèmica

Topada entre firaires al pàrquing de l'àrea de servei de la Cooperativa

Nou tràilers provinents d'Escòcia volien muntar les seves atraccions a la Pineda, aquest estiu, i van ser advertits per representants del gremi català de firaires que no està permesa la instal·lació de fires d'atraccions fin el setembre

Per Redacció

Imatge de l'àrea de servei de la Cooperativa Agrícola
Imatge de l'àrea de servei de la Cooperativa Agrícola | Cedida (areacambrils.com)

El pàrquing de l'àrea de servei de la Cooperativa Agrícola va ser l'escenari, ahir a la tarda, d'una discussió entre uns firaires provinents d'Escòcia i representants dels firaires dels gremis catalans. La comitiva escocesa estava formada per nou tràilers que havien sortit del Regne Unit el passat diumenge i havien desembarcat a Santander des d'on havien recorregut la distància que els separa fins a la nostra demarcació. La intenció d'aquests firaires era muntar les atraccions a la Pineda, durant tot aquest estiu. Sembla ser que haurien entrat la sol·licitud a meitats d'aquest mes de juny però que en cap moment se'ls havia concedit el permís.

La presència dels firaires per la nostra zona ja va ser detectada aquest passat dimecres en un aparcament del terme municipal de Vila-seca i és per això que representants del gremi de firaires de Catalunya es van mobilitzar i ahir dijous, van anar a trobar als firaires escocesos per advertir-los que no podien muntar les atraccions. Aquesta trobada va tenir lloc al pàrquing de l'àrea de servei de la Cooperativa, que és on estaven aturats els tràilers escocesos en aquell moment. A aquest indret també hi van acudir diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra que es van limitar a fer tasques de mediació entre uns i altres.

Les fires d'atraccions està previst que tornin a funcionar a partir del proper mes de setembre. Això és el que van comunicar els firaires locals als firaires escocesos que van manifestar que a partir d'avui emprendrien el viatge de retorn cap el seu país.

 

Comenta aquest article