Societat

Activitats

El Casal Popular «El Polvorí» reprèn la programació d'activitats

Per Redacció

Imatge del cartell de la xerrada del divendres 26 de juny
Imatge del cartell de la xerrada del divendres 26 de juny | Cedida

El Casal Popular "El Polvorí" aprofita la situació de desescalada per reprendre les activitats a la seva seu, situada al carrer del Dr.Frías núm.12. Avui divendres a les 19h hi ha prevista la xerrada-col·loqui "La vida on the Road" a càrrec de la Isabel Franco i l’Ignasi Llorens, membres de la companyia Le Cirque du Soleil. Després de treballar per tot el continent americà i de camí a Rússia, la pandèmia ha aturat a aquests dos cambrilencs al nostre municipi, una oportunitat de conèixer la seva feina i el circ des de dins.

Per altra banda, el proper divendres 26 de juny a les 19h, l’encarregat de la xerrada serà l’historiador i professor de la URV Jaume Camps, amb el títol "Els darrers anys del Marroc independent i l’imperialisme europeu". El Polvorí està preparant propers actes per tal de continuar la tasca de dinamització social i cultural que van iniciar fa un any i mig.

Tot i amb això han engegat una campanya per tal de fer un futur canvi de seu, per això busquen un nou local de lloguer. L’entitat del casal segueix amb la Xarxa de suport mutu que es va activar a l’inici del confinament, i setmanalment continua aportant voluntaris per col·laborar amb Càritas local en l’organització d’aliments destinats a les famílies necessitades de Cambrils.

Comenta aquest article