Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Piscines

La piscina coberta de l'Hospitalet de l'Infant i les piscines descobertes de Vandellòs i de Masboquera obriran el 22 de juny

Per Redacció

Imatge de la piscina de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la piscina de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Coincidint amb l’entrada de la "nova normalitat", l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reobrirà la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant i obrirà les piscines descobertes de Vandellòs i de Masboquera el proper dilluns, 22 de juny. Per la piscina descoberta de Masriudoms encara no hi ha una data d’obertura exacta, tot i que es calcula que també es podrà posar en servei en breu, perquè falta poc perquè finalitzin les obres d’arranjament que s’hi estan executant.

L’horari de la piscina coberta serà de 8 a 21.30 h, de dilluns a divendres; de 9 a 20 h, els dissabtes; i de 10 a 13 h, els diumenges (s’hi establiran torns); i el de les piscines descobertes, que tancaran portes el 13 de setembre, de dilluns a divendres, de 12 a 15 h i de 17 a 20 h; i dissabtes i diumenges, d’ 11 a 14:30 h i de 16:30 a 20 h.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que per evitar la propagació del coronavirus, és essencial evitar el contacte físic i mantenir la distància de seguretat entre les persones, així com complir les normes d’higiene, neteja i desinfecció establertes en els protocols que l’Àrea d'Esports ha elaborat per a cadascun dels equipaments esportius.

Mesures de seguretat i distància entre els usuaris

Per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i usuàries d’aquestes instal·lacions esportives i evitar-hi la concentració de gent, no s’hi permetran les entrades puntuals (només s’hi podrà accedir amb abonaments, nous abonaments o bons de 10) i es limitarà i controlarà l’aforament. En el cas de la piscina municipal coberta, el control de l’aforament (12 persones com a màxim per torn) es farà mitjançant un sistema de cita prèvia. Per reservar una franja d’un hora i mitja de durada, caldrà trucar al telèfon 977 82 05 23 (en l’horari d’obertura de la piscina). Es prega a les persones usuàries que siguin puntuals a la cita i en cas que no hi puguin assistir, que anul·lin la reserva per cedir el lloc.

En les piscines descobertes, es demanarà a la gent que respecti les parcel·les habilitades per mantenir la distància de seguretat i que deixi les sabates al lloc habilitat per fer-ho, abans d’accedir-hi. Amb el mateix objectiu de vetllar per la salut de la ciutadania, el servei a la piscina coberta es limitarà a l’ús lliure dels tres vasos d’aigua (la piscina gran, la mitjana i la petita), és a dir, no hi haurà classes de natació ni d’aiguagim i estarà tancada la zona de benestar (del jacuzzi, de la sauna i del bany turc). Els vestidors estaran oberts perquè els banyistes puguin canviar-se de roba, però no es podran utilitzar les dutxes. A les piscines descobertes, en canvi, no s’obriran els vestidors, però es podrà demanar l’accés als lavabos; i no s’hi col·locaran hamaques.

Tant les persones que vulguin utilitzar la piscina coberta com les piscines descobertes hauran de signar el compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal·lacions. Mitjançant la signatura d’aquest document, es comprometran a respectar les mesures per a la prevenció de la Covid-19 establertes per l’Àrea d’Esports, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Per la seva banda, el consistori incrementarà el servei de neteja i desinfecció. També garantirà el funcionament constant del sistema de recirculació dels vasos d’aigua i farà un control permanent de la presència de desinfectant en l’aigua de bany.

Per qualsevol dubte, es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament via telèfon (977 82 05 23) o per correu electrònic (esports@vandellos-hospitalet.cat).

Comenta aquest article