Camp

Turisme

Salou es promociona amb una imatge renovada sota l'eslògan «Salou, millor que mai»

El municipi desplegarà tot un seguit d'accions de promoció per adaptar-se a la nova normalitat i salvar part de la temporada turística

Per ACN

Imatge d'arxiu d'una platja de Salou
Imatge d'arxiu d'una platja de Salou | ACN (Roger Segura)

Salou aposta per una nova imatge com mai s’havia vist, amb noves zones verdes i sense platges massificades, per promocionar-se en la nova normalitat i salvar part de la temporada turística. Amb l'eslògan "Salou, millor que mai", el municipi desplegarà tot un seguit d'accions. Algunes ja estaven en cartera abans de la covid-19, com un pla de mobilitat sostenible per convertir en zones de vianants diversos carrers del municipi. L’alcalde Pere Granados confia en captar els mercats més propers, també el francès, sense renunciar a l’internacional. Veuria amb bons ulls un corredor segur amb l’Aragó, però creu que ja no val la pena, a les portes que obrin fronteres terrestres espanyoles a partir del 22 de juny i al turisme estranger l'1 de juliol. 

És el destí turístic amb més pernoctacions del litoral català de sol i platja. És per això que aquest municipi de la Costa Daurada vol capitanejar les accions promocionals en la sortida de la crisi covid-19. Injectarà 300.000 euros del pressupost municipal en una campanya que vol treure rèdit al Salou "tranquil" i "calmat" derivat de la crisi sanitària i fer valer aquesta "excepcionalitat". L’anunci publicitari mostra platges pràcticament buides –durant la fase 2 de la desescalada–, lluny d’una estampa de litoral massificat. "Salou està més captivador que mai", ha reiterat l’alcalde Pere Granados, durant la presentació virtual de la campanya. Creu que de vegades es projecta una "percepció esbiaixada" del municipi i que ara s’ha presentat el moment idoni per reconduir-ho. "És un redescobriment de Salou amb la natura", ha afegit.

El pla d’actuació 2020 del Patronat Municipal de Turisme, rebatejat com el programa ‘Repttes’, s’inspira en un pla estratègic inicial, però adaptant-se al moment actual. Noves iniciatives amb el trenet turístic, platges intel·ligents, un sistema d’acompanyament als turistes i una mobilitat que afavoreixi el pas de vianants i, de rebot, el comerç local, són algunes de les accions turístiques plantejades en aquesta campanya promocional que gira entorn el missatge que "Salou torna millor que mai". L’objectiu és captar el públic de proximitat, retrobar els mercats estratègics i fidelitzar els visitants. L’alcalde no concreta la disponibilitat de llits al municipi, però assegura que el sector té ganes d’obrir. Insisteix que la nova normalitat també ha d’afavorir en combatre la desestacionalització, l’assignatura pendent al territori.

Comenta aquest article