Informació general

Mobilitat

S'instal·len reductors de velocitat al carrer del Monestir d'Escala Dei i al passeig La Salle

Per Redacció

Pas reductor de velocitat a l'avinguda del passeig La Salle
Pas reductor de velocitat a l'avinguda del passeig La Salle | Berta Ruiz

La brigada ha instal·lat coixins berlinesos al carrer del Monestir d’Escala Dei i a la cruïlla entre el passeig de La Salle i l’avinguda del Baix Camp per forçar als conductors a reduir la velocitat. Aquestes plataformes elevades que es col·loquen a la calçada obliguen als turismes a passar per damunt però, en canvi, permeten que els autobusos puguin circular sense patir l'efecte d'elevació perquè l'amplada d'aquests vehicles fa que el coixí quedi entre les rodes.

L’objectiu de la mesura al passeig La Salle és que els conductors redueixin la velocitat abans del cediu al pas previ a l’entrada a la rotonda de l’avinguda del Baix Camp i evitar col·lisions entre vehicles. En el cas del carrer del Monestir d’Escaladei, la instal·lació dels coixins respon a una demanda veïnal per pacificar el trànsit, que ha augmentat substancialment des que es va construir la passera sobre el barranc del Regueral, connectant-lo amb el carrer de Colom.

D’altra banda, en l’àmbit de la mobilitat, en aquest moment la brigada està repassant la pintura viària de l’avinguda de la Diputació i posteriorment faran un repàs dels carrils bici dels passejos.

Comenta aquest article