El Vilafortuny, el Mediterrani i el CB Cambrils aconsegueixen unes meritòries victòries

Futbol

Territorial Preferent

Sitges 2 - FC Cambrils 2

Lluís i Pedro, de penal, van ser els golejadors del FC Cambrils en el partit disputat al camp del Sitges. Amb aquest empat, l'equip local es manté a la zona  mitjana de la classificació. Aquest proper cap de setmana visita l'Estadi Municipal de Futbol l'Horta, el tercer classificat.

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - La Sénia 3

Primer partit de l'Oleastrum amb el nou entrenador, Rufino. L'Oleastrum es va avançar al marcador amb un gol de Cano al minut 4 del partit. Tot i això la Sénia, el cuer de la classificació, es va imposar a l'Oleastrum, que, després d'aquesta derrota, se situa en zona de descens.

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Despertaferro 3

El Vilafortuny va aconseguir una important victòria aquest cap de setmana a casa amb la visita del líder, el Despertaferro, per 4 a 3. Tot i el resultat final el Vilafortuny no ho va tenir fàcil. En la primera part hi van haver pocs gols i va finalitzar amb empat a 1. La resta de gols van venir a la segona part. Tot i que a falta de 20 minuts per acabar el partit el Vilafortuny va quedar-se amb 10 homes i a falta de 10 minuts amb 9, va aconseguir avançar-se en el marcador. Els gols de l'equip cambrilenc va anar a càrrec de Macai, que en va fer dos, Ortiz i Jordi. Destacar com a curiositat que amb motiu de l'enfrontament del primer de la classificació contra el segon, el partit va comptar amb un xut inicial d'honor a càrrec de Mariano 1,85, que recordem és veí de Vilafortuny.

Futbol sala

CFS Mediterrani A 5 - Mont-roig 3

Dissabte, el CFS Mediterrani va aconseguir també una important victòria davant del líder de la classificació, el Mont-roig, amb un contundent 5 a 3. En la primera part hi va haver pocs gols i va acabar en empat a 1. A la segona part el marcador va anar augmentant progressivament amb resultats molt ajustats, fins que finalment el CFS Mediterrani va aconseguir avançar-se de dos gols en el marcador. Els gols van anar a càrrec de Ceci, que en va fer dos, Óscar, López i Marce.

CFS Mediterrani B -2 Can Gordey 2

El Mediterrani B no va tenir tanta sort com el primer equip i va empatar a dos gols amb Can Gordey. L'equip està en mala ratxa i continua en la part baixa de la classificació.

Bàsquet

Sènior masculí B

CB Cambrils 69 - CB La Sénia 63

L’equip sènior masculí B va sumar ahir al migdia una ajustada victòria contra el CB La Sénia, en un partit força lent i poc vistós. Durant el primer quart, els cambrilencs van dominar amb molta claredat l’equip rival, aconseguint un primer parcial de 18 a 5. En el segon quart, l’equip contrari va reaccionar en atac, anotant un bon parcial, tot i que l’equip cambrilenc va poder marxar al descans amb una renda de 14 punts. En la represa, l’equip dirigit per Raúl Ordóñez va continuar mantenint un còmode avantatge, que va ser reduït contundentment pel CB La Sénia en el darrer quart. L’equip contrari va anotar 31 punts en els darrers deu minuts del partit, fet que va fer perillar la victòria cambrilenca. En els darrers instants, però, Piqué va anotar un triple, que va donar tranquil·litat a l’equip. L’equip sènior B del CBC va comptar amb la participació dels jugadors de l’equip júnior Diago i Cavalcanti.

L’equip sènior masculí A i l’equip sènior femení van descansar aquesta darrera jornada. D’altra banda, l’equip infantil masculí va sumar una important victòria contra el Lleida Bàsquet 1, per 70 a 53.