Esports

Tennis taula

Renata Shypsha i Jesús Raspall del CTT Cambrils pugen al podi del torneig Estatal 2020 de tennis taula

Per Redacció

Renata Shypsha en la tercera posició del podi (la xiqueta de l'esquerra)
Renata Shypsha en la tercera posició del podi (la xiqueta de l'esquerra) | Cedida

El Club Tennis Taula Cambrils va competir al torneig Estatal 2020, del 20 al 24 de febrer, a la ciutat de Valladolid. S'hi van donar cita 759 jugadors arribats d'arreu de l'Estat, així com un total de 68 àrbitres i una trentena de col·laboradors. Al torneig estatal s'accedeix per puntuació i és el segon torneig oficial més important en tennis taula. Van participar totes les categories, tant en masculí com en femení, i totes les categories en adaptats. El CTT Cambrils hi va competir en benjamí maculí, benjamí femení i també, per primera vegada, en adaptats classe intel·lectual.

Podi per a Renata Shypsha en benjamí femení

En benjamí femení, l'actual campiona d'Espanya prebenjamí 2019 –Renata Shypsha– va tornar al podi amb un excel·lent tercer lloc, perdent només davant la campiona de l'Estatal, Irina Gimeno del CTT Vic, i guanyant pel tercer lloc amb un fantàstic 3-0 davant una jugadora de Galícia. La jugadora del CTT Cambrils és fidel candidata al podi des dels seus inicis i també és tota una promesa en aquest esport. L'altra representant cambrilenca en aquesta categoria va ser Alba Rodríguez que va quedar entres les 12 primeres classificades.

Per altra banda, en la categoria benjamí masculí, brillant classificació de Toni Sorní que va quedar entre els vuit millors, mentre que el seu germà Faust Sorní –sent prebenjamí– va quedar classificat entre els dotze primers. Els dos germans continuen en una línia ascendent i són futures promeses estatals d'aquest esport.

Podi per a Jesús Raspall en la categoria d'Adaptats

En la categoria d'Adaptats classe intel·lectual, el club cambrilenc hi va debutar amb la presència de Jesús Raspall –de 15 anys–, aconseguint un tercer podi, després de perdre per un ajustat 3-2 contra el jugador gallec que va quedar campió. La veterania va marcar la diferència en aquest partit, però anteriorment, Jesús Raspall s'havia imposat al campió d'Espanya 2019 i al jugador olímpic, Ceferino Gómez de Cadis. L'excel·lent actuació del jugador del CTT Cambrils va propiciar que, des de la Federació Espanyola de Tennis Taula, se li oferís formar part de l'equip olímpic estatal. Sens dubte, un gran reconeixement a la feina del club local.

Les circumstàncies actuals però, han paralitzat tots els tornejos previstos tant a Catalunya com a nivell provincial. També han quedat aturats els entrenaments de tecnificació i perfeccionament de tots els palistes del club.

Jesús Raspall del CTT Cambrils és el primer per la dreta

 

Comenta aquest article