Informació general

Coronavirus

Salut confirma 19 positius de coronavirus al centre sociosanitari Monterols de Reus

Es tracta de disset usuaris i dos professionals, vuit dels quals amb símptomes i onze sense

Per ACN

Centre sociosanitari Monterols, a Reus
Centre sociosanitari Monterols, a Reus | Cedida (Google)
El Departament de Salut ha confirmat 19 casos positius de coronavirus al centre sociosanitari Monterols de Reus, que gestiona el Grup Pere Mata. Els resultats de les PCR dels 19 afectats s'han confirmat aquest mateix dimecres. Es tracta de 17 usuaris del centre i de 2 professionals que hi treballen. Dels 17 usuaris, 7 eren simptomàtics i 10 asimptomàtics, mentre que dels 2 treballadors n'hi havia 1 de cada tipus. Els 19 casos, però, són lleus i no hi ha cap patologia greu. Durant el mes d'abril ja s'havia detectar en aquesta infraestructura sociosanitària alguns casos positius de covid-19, i al maig hi va haver un augment de casos. Ara s'hi suma aquest nou episodi.
El centre té habilitada una zona lliure de covid-19 i una altra que no, que és on s'ha aïllat els usuaris que han donat positiu. Pel que fa als dos professionals infectats, se'ls ha posat en aïllament domiciliari.

Ara, i a partir dels protocols establerts, es fa seguiment del cas des del Departament de Salut i s'analitzen els contactes de tothom amb l'objectiu de trencar les cadenes de transmissió.
 
 

Comenta aquest article