Cultura

Teatre

La Teca Teatre penja un vídeo muntatge i un missatge d'optimisme sota el títol «Tornarem»

Per Redacció

Una de les escenes de l'obra Fenya rai!, representada pel grup de tetre La Teca, les passades festes de Nadal
Una de les escenes de l'obra Fenya rai!, representada pel grup de tetre La Teca, les passades festes de Nadal | Jordi Moreno
La Teca Teatre ha penjat a les seves xarxes socials un vídeo muntatge en el què hi apareixen els components del grup i han llançat un missatge d'optimisme sota el títol "Tornarem". Aquesta publicació va acompanyada d'un enginyós text d'ànim –donada la situació actual– en el què van introduint els títols de les obres que teatre que han anat estrenant i representant any rere any. De fet, per aquestes dates de la Fira, sempre era moment de teatre amb La Teca. Cada any, dins de la programació cultural de la Fira, el grup posava en escena l'obra que havien entrenat per les últimes festes nadalenques. En aquesta ocasió hauria estat l'obra "Fenya Rai!".
 
El text de la Teca Teatre "Tornarem" diu així:
 
"Sí, en aquests moments que a tots ens ha tocat viure, pensem... "AIXÒ ÉS VIDA?", però malgrat totes aquestes "TAFALITATS" experimentades i com que som una mica "CRIATURES" o potser fins i tot una mica "GENT DIFERENT", doncs ens agraden per exemple, les "FLORS NEGRES" o unes gotetes d'"ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ", hem pres una sàvia decisió.
Tenim clar que la vida no és un "SPOT" però tampoc és una "REVOLTA DE BRUIXES" ni una "RATERA", i és per això tenim la intenció encara que sigui "PELS PÈLS", de tornar a omplir butaques, disfressar-nos, maquillar-nos, encendre focus i obrir cortines "PEL DAVANT I PEL DARRERA".
Perquè com va dir "EL BON DOCTOR"... "DE MÉS VERDES EN MADUREN". Això si amb les "MANS QUIETES!" per seguir els protocols... i com que al col·lectiu li agrada ser una mica "POLÍTICAMENT INCORRECTE" pensem cridar "BONA NIT I BONA HORA….!" i provocar una "FUITA" cap al futur.
Sí… ja sabem que som una mica "MANIÀTICS", i com que no volem tenir ni "TRES TRISTOS TRAUMES" ni cap altre complexe, el que sí farem és donar molts "BESOS" i celebrar molts "CONNUBIS" i incitar moltes "PARELLES DE FET...", i… uf! "FENYA RAI!".
Per això avisem que: Tornarem!!!
LA TECA TEATRE
(Ah, per cert "LA FAMÍLIA BÉ, GRÀCIES")

Comenta aquest article