Informació general

Desescalada

La fase 3 permetrà l'obertura de teatres i cinemes al 50% de la seva capacitat

També es permetrà recuperar l'activitat a les barres dels bars, les reunions de fins a 20 persones i els congressos fins a 80 assistents, segons publica el BOE d'avui

Per Redacció

Imatge de l'accés al cinema Rambla de l'Art
Imatge de l'accés al cinema Rambla de l'Art | Lluís Rovira i Barenys

El Butlletí Oficial de l'Estat d'avui, dissabte 30 de maig, publica la normativa que regirà la fase 3 de la desescalada que, si no hi ha cap contratemps, s'instaurarà al Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Alt Pirineu-Aran a partir del dilluns 8 de juny. La fase 3 dóna més llibertat per a fer activitats tot i que es manté l'estat d'alarma. En la fase 3 els teatres, cinemes i auditoris poden obrir amb un 50% del seu aforament; les barres dels bars recuperen la seva activitat; es permet l'obertura de casinos i bingos; es permeten els congressos amb 80 assistents i les reunions podran ser de fins a 20 persones.

També es permetrà obrir tots els comerços sense límit de superfície sempre que el seu aforament no superi el 50% i també es permetrà la reobertura de les zones comunes dels centres comercials. A més, es podran fer activitats culturals en biblioteques i museus i, també, activitats de lleure dirigides als joves i infants.

 

 

Comenta aquest article