Esports

Futbol

Gabri Amores continuarà a la banqueta del Cambrils Unió la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys, Ferran Tuset

Gabri Amores, dirigint un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada
Gabri Amores, dirigint un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

L'entrenador del Cambrils Unió, Gabri Amores, continuarà a la banqueta del club de cara a la temporada 2020-2021. Gabri s'havia fet càrrec de l'equip a principis d'aquest any, després de la represa de la competició un cop aturada per les vacances nadalenques. Gabri substituïa Alberto López Montero, el míster que s'havia fet càrrec de l'equip a principis de l'actual temporada i que va ser cessat pels mals resultats obtinguts per l'equip en el primer tram de la competició. Gabri es va comprometre a fer-se càrrec de l'equip aquesta temporada però el club ha negociat amb ell i li ha arrencat el compromís de seguir, al menys, fins la temporada vinent. Així doncs, de cara a la propera temporada, Gabri es portarà el seu segon entrenador i el delegat de l'equip, com a condició que ha posat al club.

Gabri Amores és el tècnic que va aconseguir dos ascensos consecutius com a entrenador del Cambrils Unió i el va col·locar a Primera Catalana al finalitzar la temporada 2017-2018. A l'inici de la temporada 2018-2019 i quan només s'havien disputat dos partits, Gabri va presentar la seva dimissió "per circumstàncies personals, alienes al futbol i el mateix desgast personal durant aquest període", segons va deixar escrit en la seva renúncia.

La Federació Catalana es pronunciarà avui sobre el final de la temporada 2019-2020

La Federació Catalana de Futbol adoptarà una resolució definitiva al voltant de les competicions de futbol i de futbol sala català en el decurs de la Junta Directiva corresponent al mes de maig. En aquesta reunió d'avui es determinaran les condicions en les que es donarà per finalitzada la temporada, atenent a la recomanació formulada per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, el passat 23 d'abril, i rebuda la notificació de la resolució de les competicions no professionals d'àmbit estatal per part de la RFEF, el 8 de maig. Una vegada coneguts aquests dos pronunciaments i atenent a la seva incidència en el futbol i futbol sala català, un grup de treball integrat per professionals de diversos departaments de la Federació ha analitzat jurídicament i des d'un punt de vista organitzatiu diferents propostes recollides després que els delegats territorials hagin consultat l'opinió sobre la conclusió dels campionats amb els representants dels clubs, al llarg de les darreres setmanes. Així doncs, avui se sabrà si només es contemplen ascensos de categoria o bé també es contemplen descensos.

Pel que fa al Cambrils Unió, ocupava el lloc 12è del seu grup després d'haver-se disputat setze jornades i que la competició quedés aturada per la pandèmia del coronavirus.

Comenta aquest article