Societat

Promoció

Un equip de televisió belga escull Cambrils per al seu programa de difusió de destinacions de qualitat

Per Redacció

Un moment de la filmació de l'equip de televisió
Un moment de la filmació de l'equip de televisió | Cedida

Un equip de reporters de la cadena de televisió belga RTBF (Radio Télévision Belge de la Communauté Française) va filmar, ahir per la tarda a Cambrils, les imatges d'un reportatge que s'emetrà avui al vespre en un programa televisiu. El programa dóna a conèixer destinacions europees que destaquen pel seu bon servei i qualitat. En aquest context han entrevistat a Synergie Immobilière, seleccionada per centrar el seu nínxol de negoci en immobles d’alta gamma i que destaquen per la seva localització o singularitat arquitectònica, així com als clients de parla francesa. Han explicat les claus del seu èxit, un tracte professional i proper, que posa el client i la seva satisfacció en el seu punt de mira.

L’equip de la cadena va ser rebut per la regidora de Turisme, Marta Borràs; va visitar el Parc Samà, va fer un passeig per Cambrils de la mà del Patronat de Turisme, i va gaudir d’un àpat en un dels reconeguts restaurants cambrilencs. La regidora va voler donar a conèixer al públic belga que a Cambrils, a més de les platges, hi trobaran altres indrets naturals diferents que també són autèntics i que tenen una vesant més cultural. A més, Borràs va posar èmfasi en tota la feina feta per reobrir els espais seguint tots els protocols sanitaris i poder tornar a acollir el turisme.

Els reporters, que després de l’experiència tenen intenció de tornar amb les seves famílies, també van entrevistar Marketa Stverakova del Parc Samà, Llorenç Blasco del Xiringuito Denver, Gustavo Cabedo de l'Hotel Sol Melià, i la responsable de Synergie Immobilière (una immobiliària que se centra en el turisme de parla francesa i els immobles d’alta gamma singulars per la seva localització o arquitectura).

 

 

 

 

Comenta aquest article