Informació general

Incident

Es produeix una fuita en un vagó de tren a l'entrada de l'estació de mercaderies perilloses de Tarragona

Per Redacció

Efectius del SEM i d'un agent de seguretat d'Adif davant dels vagons del tren aturat a les vies del polígon Francolí de Tarragona a causa una fuita de diòxid de carboni
Efectius del SEM i d'un agent de seguretat d'Adif davant dels vagons del tren aturat a les vies del polígon Francolí de Tarragona a causa una fuita de diòxid de carboni | ACN (Mar Rovira)

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar, ahir a la tarda, en una fuita en un vagó d'un tren de l'empresa Captrain a l'entrada de l'estació de mercaderies perilloses de Tarragona, que va obligar a interrompre la circulació ferroviària durant una hora. Segons els Bombers, l'incident es va produir a les 16.55 hores de la tarda. La fuita, de diòxid de carboni líquid refrigerat, va ser per l'obertura d'una vàlvula de sobrepressió, tot i que va ser controlada ràpidament. A les 17.37 hores, Protecció Civil de la Generalitat va activar el Pla d’emergències TRANSCAT. El comboi afectat va quedar aturat al polígon industrial de Francolí. Els trens regionals de la R14, R15 i R16 van quedar afectats per aquesta incidència. Cap a les 18.30 hores, Bombers van donar per controlada la fuita.

Captrain és una empresa ferroviària dedicada a la logística i transport associats al ferrocarril. Va ser creada el 2002 pel Grup COMSA Corporación, i actualment pertany al Grup SNCF. Presta serveis de tracció per a trens de treball, de transport de mercaderies o viatgers per ferrocarril, en xarxes ferroviàries, terminals, zones portuàries i aeroportuàries i zones d'activitats logístiques, entre altres.

Comenta aquest article