Informació general

Successos

Un cotxe cau al barranc de la Mare de Déu del Camí, prop de l'Ermita (actualització)

L'única persona que anava dins del vehicle, ha pogut sortir pel seu propi peu i no ha hagut de ser evacuada a cap centre sanitari, segons han informat els Bombers

Per Lluís Rovira i Barenys

El vehicle ha quedat encastat al fons del barranc
El vehicle ha quedat encastat al fons del barranc | Lluís Rovira i Barenys

Un vehicle s'ha precipitat al barranc de la Mare de Déu del Camí, aquesta tarda, i ha quedat entaforat a la llera del barranc, molt a prop del Santuari del Camí. Sortosament l'única persona que anava dins del vehicle, ha pogut sortir pel seu propi peu i no ha hagut de ser evacuada a cap centre sanitari, segons han informat els Bombers. El vehicle, un Seat León, circulava pel pont de l'avinguda del Baix Camp i per causes que es desconeixen, ha caigut al barranc, a uns quatre metres de fondària de la via on circulava. La barana de ferro, força antiga, no ha aguantat l'envestida del vehicle i ha cedit. Els fets han passat poc abans de les 16 h. Al lloc de l'accident s'hi han personat dues dotacions dels bombers a més d'efectius de la Policia local i del servei d'Emergències Mèdiques. El vehicle, a hores d'ara, no ha estat retirat i obstrueix el barranc en tota la seva amplada.

Actualització (24-05-20):

El vehicle que es va precipitar al barranc el conduïa una dona de 30 anys i un cop feta la prova de l'alcoholèmia va superar més de dues vegades el màxim permès, segons ha informat la Policia Local que també ha assegurat que se li està instruint un atestat contra la seguretat vial. D'altra banda, el vehicle va ser retirat del barranc ahir al vespre.

Comenta aquest article