Informació general

Llars d'infants

El període de preinscripció per a les llars d'infants començarà el proper dilluns 25 de maig

A les llars d’Infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes

Per Redacció

Imatge d'arxiu del pati de la llar d'infants Maria Dolors Medina
Imatge d'arxiu del pati de la llar d'infants Maria Dolors Medina | Cedida

Les sol·licituds de preinscripció per accedir a les llars d’infants de Cambrils el proper curs 2020-21 es poden presentar del 25 de maig al 3 de juny (ambdós inclosos). Per al proper curs, Cambrils disposa d’un total de 350 places escolars entre les dues llars d’Infants municipals i les dues concertades per alumnes de 0 a 3 anys. D’aquestes places, n’hi ha 223 que estan vacants entre els tres nivells, que són les que s’ofereixen en aquest procés de preinscripció. A les llars d’Infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta, que ofereixen 100 places per nens nascuts els anys 2018, 2019 i 2020, es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Les sol·licituds de preinscripció és poden presentar enviant un correu electrònic a l'adreça de la llar d'infants sol·licitada en primera opció, adjuntant la sol·licitud emplenada juntament amb la resta de documentació (ja sigui escanejada o fotografiada). El centre enviarà a les famílies un correu de confirmació de recepció amb el número assignat a la sol·licitud.

A més, del 29 de maig al 3 de juny, les preinscripcions també es podran presentar excepcionalment de manera presencial i prèvia demanda de cita prèvia a l'OME (977307401, en horari de 9 a 14 hores) o a la llar sol·licitada en primera opció (cliqueu per tenir informació d'horaris i correu).

El llistat definitiu d’admesos es publicarà el dia 16 de juny de 2020 i el període de matriculació serà del 17 al 23 de juny de 2020. Tota la informació sobre el procés està disponible al web municipal: https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2020-21

Comenta aquest article