Cultura

Festival de Música

Es cancel·la la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils

El cartell d'artistes del festival d'enguany estava format per David Bisbal, Aitana, Manel, Versión Imposible i ABBA The New Experience

Per Redacció

Imatge del concert de Sau 30, dins el Festival Internacional de Música de Cambrils de l'any passat
Imatge del concert de Sau 30, dins el Festival Internacional de Música de Cambrils de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

El Festival Internacional de Música de Cambrils no se celebrarà enguany. L'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Concert Studio, ha emès un comunicat aquest matí informant d'aquesta decisió. Segons l'empresa, "davant l'evolució de la crisi sanitària de la COVID-19 i la total incertesa que ens produeix aquesta situació, ens veiem obligats a cancel·lar la celebració de la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. Hem esperat tot el que hem pogut, però ja que la nostra prioritat sempre ha sigut la salut de totes les persones que fan possible el festival i del nostre públic, hem hagut de prendre aquesta difícil decisió. Sentim enormement els inconvenients causats".

Devolució de l'import de les entrades 

Concert Studio també ha explicat que la devolució de l'import de les seves entrades es farà de forma íntegra al mateix número de compte amb el qual es va realitzar la compra, sense necessitat de fer cap tràmit. Recordem que, enguany, el cartell d'artistes estava format per David Bisbal, Aitana, Manel, Versión Imposible i ABBA The New Experience. La roda de premsa de presentació del FIMC 2020 s'havia fet el passat 4 de març, en la què també s'informava d'un canvi de format amb menys concerts i concentrats en una sola setmana, del 5 al 9 d'agost.

Finalment, l'empresa ha agraït, "de tot cor el suport de l'Ajuntament de Cambrils, dels artistes, els patrocinadors i tots els col·laboradors que ens ajuden a fer possible aquest festival. I també al públic per la confiança dipositada en nosaltres i la seva comprensió en aquests moments tan difícils que vivim".