Cultura

Audiovisual

El Festival Ràbia serà l'amfitrió de «Très Court Internacional Film Festival» a Catalunya

Per Redacció

Cartell de l'edició d'enguany
Cartell de l'edició d'enguany | Cedida

L’organització del Festival Ràbia de Cambrils ha ajornat la 3a edició de l’esdeveniment al 2021. Tot i així, mantindrà una de les activitats programades: la col·laboració amb el Festival Internacional de Microcurtmetratges Très Court, el qual ha adaptat una plataforma online per fer les projeccions de l’edició del 2020.

Del 5 al 14 de juny el festival cambrilenc, com a amfitrió del Très Court a Catalunya, posarà a la disposició del seu públic un codi que donarà accés al visionat d’un total de 44 peces, una selecció dels millors microcurmetratges a nivell mundial. Els espectadors podran votar al premi del públic i gaudir, en directe, de l’entrega de premis el dimarts 9 de juny. El codi per accedir al visionat es pot trobar ja mateix al lloc web del festival www.festivalrabia.com i a l’esdeveniment del Facebook.

Cambrils, seu dels microcurtmetratges a Catalunya

El Festival Tres Court té més de 20 anys de trajectòria i neix a París amb la voluntat de descobrir les millors creacions audiovisuals de menys de 4 minuts i projectar-les arreu del món de manera simultània. Es tracta d’un esdeveniment sense fronteres que col·labora amb gairebé 70 ciutats arreu del planeta; i a partir d’aquest any hi inclourà Cambrils, la primera ciutat catalana en participar-hi.

Amb aquesta col·laboració el Festival Ràbia amplia la seva programació amb l’objectiu d’oferir al seu públic i participants l’accés a una selecció dels millors treballs a nivell internacional, així com continuar sent la plataforma dels formats més breus al territori.

Comenta aquest article