Cultura

Escola de Música

L'Escola Municipal de Música publica un vídeo per incentivar les preinscripcions on line (conté vídeo)

El període de matriculació es durà a terme del 13 al 27 de juliol

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, el passat mes de novembre
Imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, el passat mes de novembre | Berta Ruiz

L'Escola Municipal de Música de Cambrils obrirà el seu període de preinscripció online del 25 de maig al 5 de juny per al proper curs 2020-2021. El període de matriculació es durà a terme del 13 al 27 de juliol. Enguany, donades les circumstàncies actuals, el centre no ha pogut oferir una jornada de portes obertes –com ha fet cada any per mostrar les seves instal·lacions i la seva oferta–, però sí ha volgut mostrar-lo a través d'un vídeo en el què alumnes i exalumnes parlen de l'escola. 

L’alumnat nou al centre podrà fer la preinscripció online mitjançant els enllaços que es trobaran al web a partir del 25 de maig. L’alumnat de l’escola rebrà per correu electrònic informació sobre el procés de reserva de plaça i la sol·licitud del programa d’ensenyament. A partir del 25 de maig, tot i estar tancada l’escola es podran fer consultes trucant al telèfon 977 368 102 de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Les taxes de matrícula seran les mateixes que el curs anterior i es pot optar a bonificacions en la matrícula d’entre un 15 i un 75% (ordenança fiscal número 17).

Per ampliar la informació es pot consultar el web de l’Escola de Música https://www.cambrils.cat/escola-de-musica/prematricula o posar-se en contacte amb el centre a partir del dia 25 de maig a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.org o el telèfon 977 368 102.

El nou projecte pedagògic del centre, que s'està implantant progressivament, potencia l'ensenyament de l'instrument en grups d'entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. Els instruments són la viola, la flauta travessera, el cant, el contrabaix, el clarinet, la viola de gamba, el violí, la guitarra, el trombó, el violoncel, el piano, el saxo i la trompeta. L'escola ofereix el programa de Música i Moviment per infants de 3 a 7 anys, el de Música i Creativitat per infants de 8 a 10 anys, i el de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l'abandonament de l'ensenyament musical.

D'altra banda, l'escola disposa de cursos d'aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a un títol oficial però sí que prepara a l'alumnat per seguir els estudis reglats. L'oferta formativa es completa amb un programa de música a la carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades.

Comenta aquest article