Informació general

Platges

Cambrils, com la resta de municipis de costa, a l'espera d'un protocol de platges

Cambrils, juntament amb quinze municipis més del Penedès i del Camp de Tarragona, plantejaran una estratègia conjunta per obrir la temporada de bany a les platges, quan amaini la crisi sanitària

Per Berta Ruiz

Practicants de kitesurf, ahir al vespre, a la platja de l'Esquirols
Practicants de kitesurf, ahir al vespre, a la platja de l'Esquirols | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils, juntament amb quinze municipis més del Penedès i del Camp de Tarragona, –des de Sitges fins a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant– plantejaran una estratègia conjunta per obrir la temporada de bany a les platges a l'estiu, quan amaini la crisi sanitària de la Covid-19. Representants dels setze ajuntaments van celebrar, aquest passat dilluns a la tarda, una reunió telemàtica del denominat Pacte de Coma-ruga constituït al febrer. A la trobada es va acordar definir una línia d'actuació conjunta, amb la garantia de la seguretat sanitària, la preservació de l'espai natural i la reactivació econòmica del turisme com a eixos centrals. Els participants es van emplaçar a una nova reunió per concretar les primeres mesures la setmana vinent. D'altres poblacions properes que s'hi han sumat són Vila-seca, Salou, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, entre d'altres.

Lluís Abella: "Caldrà esperar a que surti el protocol de platges que és el que ens marcarà què fer a les platges"

Sobre l'àmbit de les platges, el regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– va explicar, ahir, a la roda de premsa virtual que "caldrà esperar a que surti el protocol de platges que és el que ens marcarà què fer a les platges, pel que fa al tema de distàncies, etcètera. A partir del protocol ja decidirem". De fet, Abella es va referir a les informacions d'altres municipis com Lloret de Mar que, fa uns dies, informava que dividiria la platja per franges d'edat.

 

Comenta aquest article