Informació general

Mercadet

El mercadet ambulant es reobre amb onze parades d'alimentació i poc ambient

Les onze parades s'han disposat en un tram del passeig d'Albert en aquesta primera setmana de la reobertura del mercadet ambulant, dos mesos després del seu tancament per la pandèmia de coronavirus

Per Lluís Rovira i Barenys, Berta Ruiz

El mercadet ambulant ha reobert, avui, amb 11 parades d'alimentació
El mercadet ambulant ha reobert, avui, amb 11 parades d'alimentació | Lluís Rovira i Barenys

El mercadet ambulant ha reobert aquest matí amb 11 de les 14 parades possibles d'alimentació, distribuïdes en un tram del passeig d'Albert. Ho han fet després de gairebé dos mesos d'aturada per la crisi del coronavirus. Aquest espai d'alimentació contempla la venda de fruita, verdura, fruits secs, olives, salaons, caramels i una xurreria. Els paradistes han arribat a les 7 del matí per muntar les parades i a les 9h han obert al públic. De moment l'afluència de públic és escassa però tal com comentava un dels paradistes, el principal era tornar a obrir. D'altra banda alguns dels paradistes s'han queixat de la posició de les parades respecte al sol que els hi cau al passeig, un tema que es revisarà de cara a la setmana vinent, segons ha pogut saber revistacambrils.cat.

Tal com ja va avançar revistacambrils.cat la setmana passada, aquesta instal·lació d'una part del mercadet ambulant es fa amb totes les regulacions establertes pel que fa a mesures d'higiene, distància de seguretat entre parades i senyalització. S'estableix una distància mínima de 2 metres entre les parades; hi ha una senyalització a les entrades del passeig i s'ha establert una vigilància i control d'accés per part del personal de la regidoria de Promoció Econòmica. L'horari del mercadet és l'habitual, de les 9 a les 14 hores, i posteriorment es realitzaran serveis de neteja especials.

Oliver Klein: "Hi ha recomanacions d'anar obrint el mercadet poc a poc"

El mercadet ambulant de Cambrils, en condicions normals, consta de 110 parades i ocupa una superfície lineal de 1.050 metres. Pel que fa a la resta de parades que formen part del mercadet ambulant que encara no han pogut obrir, el regidor Oliver Klein ha comentat que "tenim recomanacions d'anar obrint el mercadet poc a poc. El mercadet ambulant de Cambrils no el podem obrir tot de cop, encara, perquè és massa gran i hi hauria risc d'aglomeracions. Anirem veient les instruccions que ens arriben des de l’Estat i de la Generalitat. De moment, només es planteja fer aquest part d'alimentació però pot canviar en qualsevol moment segons les notícies i les instruccions".

Les parades s'han distribuït en un tram del passeig d'Albert / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article