Informació general

Donació

L'ANC de Cambrils fa una segona donació de 1.000 mascaretes a les residències de gent gran i a la Policia Local

Per Redacció

El material s'ha lliurat a les tres residències cambrilenques i a la Policia Local
El material s'ha lliurat a les tres residències cambrilenques i a la Policia Local | Cedida
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Cambrils ha fet una segona donació d'un miler de mascaretes d'ús no sanitari aquest dilluns 4 de maig. D'acord amb les necessitats detectades per l'Ajuntament de Cambrils, han estat distribuïdes entre la Residència Assistida Baix Camp, la residència STS Cambrils, la residència Cambrils Suite i la Policia Local. Aquesta és una segona tramesa, a la que precedeix el lliurament de mil mascaretes més el mes d'abril. En la costura de les mascaretes, a partir de materials que ha facilitat l'entitat independentista, hi han participat de forma voluntària catorze dones cambrilenques.

La campanya 1miliodemascaretes.cat

Aquesta acció solidària de l'ANC cambrilenca forma part de la campanya solidària de país 1miliodemascaretes.cat que promou l'ANC amb un objectiu doble: recaptar fons per als hospitals catalans perquè puguin fer recerca i tractament de la COVID-19 i abastir la ciutadania de mascaretes d'ús no sanitari. Hi poden participar particulars, empreses, organitzacions i ajuntaments. Les mascaretes es distribueixen de forma gratuïta. També es poden fer aportacions voluntàries a la web http://1miliodemascaretes.cat, on hi ha tota la informació de la campanya.

Una nova campanya: Prop de casa

El teixit empresarial català, principalment format per petita i mitjana empresa i autònoms, s'ha vist fortament afectat per la crisi del coronavirus. Per aquest motiu l'ANC ha posat en marxa la plataforma Prop de casa, una iniciativa per ajudar a revitalitzar l'economia catalana i, especialment, el comerç de proximitat. 
 
Per a més informació:

Comenta aquest article