Informació general

Festes

Se suspenen les festes del Barri Antic

L’Associació de Veïns El Portal del Barri Antic de Cambrils ha fet pública la suspensió temporal d’actes donada la situació excepcional que vivim

Per Redacció

Imatge d'arxiu del ball del fanalet a la plaça de la Vila, dins les festes del Barri Antic
Imatge d'arxiu del ball del fanalet a la plaça de la Vila, dins les festes del Barri Antic | Cedida

L’Associació de Veïns El Portal del Barri Antic de Cambrils ha fet pública la suspensió temporal d’actes donada la situació excepcional que vivim. La incertesa de quan finalitzarn les fases de desconfinament i com això afectaria qualsevol tipus d’acte públic, ha estat un dels motius principals de la decisió. Un altre motiu molt important és que les festes es realitzen amb les col·laboracions econòmiques d’establiments del barri que actualment encara no han obert o pateixen una situació molt difícil.

Al calendari de l’entitat, al mes de juny celebren la Truitada popular a la Torre del Llimó i el primer cap de setmana d’agost organitzen les festes del barri –el plat fort del cicle d'actes festius de l’entitat–. El mes de novembre se celebra la castanyada al pati de l’Escola Municipal de Música. Tot i amb això, no es descarta que si d’aquí uns mesos les condicions ho permeten, l’entitat es planteja realitzar un acte solidari en petit format. L’associació però no ha aturat l’activitat interna, la junta es reuneix virtualment i des de l’inici de la pandèmia és part activa del voluntariat de la xarxa de suport mutu del Polvorí, col·laborant amb Càritas i Protecció Civil municipal. L’entitat constituïda el 1994, actualment compta amb 176 socis.

 

Comenta aquest article