Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant no està cobrant les quotes als abonats a les instal·laciones esportives municipals

Per Redacció

Imatge de la piscina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la piscina de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Davant el tancament de les instal·lacions esportives municipals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant –que va tenir lloc  el dia 12 de març–, per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va decidir no cobrar les quotes dels abonaments mentre no es puguin obrir aquestes instal·lacions. Quan es reobrin aquests equipaments, les persones abonades podran compensar els imports pagats i no gaudits en els abonaments anuals, semestrals, trimestrals i del mes de març en períodes posteriors.

Amb el mateix objectiu de pal·liar els perjudicis que el tancament forçós de les instal·lacions esportives està causant a les persones usuàries, l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals SLU) també ampliarà la vigència dels bons 10, que habitualment caduquen als tres mesos. 

D’altra banda, les persones inscrites als cursos de tardor/hivern de l’Àrea d’Esports, que estava previst que finalitzessin el proper 30 de maig, podran reclamar la devolució de la part proporcional de les quotes durant el període d'inactivitat. A aquells que no sol·licitin la devolució, aquests imports se’ls compensarà un cop es reprenguin les activitats i es reobrin els equipaments esportius, en algun dels serveis què ofereix l'Àrea d'Esports (abonaments, casals, cursos...).

Des del principi del confinament, l’Àrea d’Esports està oferint a la població classes dirigides gratuïtes per la Televisió de Vandellòs (TVV) i per Internet, a través del canal de YouTube de la TVV. Mentre duri aquesta situació, a més, prestarà a les persones abonades al gimnàs municipal de Vandellòs i  a les instal·lacions de la  Piscina Municipal Coberta de l'Hospitalet de l'Infant que així ho desitgin un servei d' assessorament i seguiment esportiu personalitzat a càrrec dels seus monitors i monitores de fitness.

Per demanar les compensacions o reclamar la devolució de la part proporcional de les quotes corresponent al temps durant el qual no s’ha gaudit del servei, les persones afectades s’han de posar en contacte amb l’Àrea d’Esports de l’ajuntament via telèfon (977 82 05 23) o correu electrònic (esports@vandellos-hospitalet.cat). 

Suspeses les quotes dels serveis municipals d’ensenyament

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tampoc està cobrant les quotes de l’Escola de Música i de les llars d’infants municipals. En aquest cas, les persones usuàries paguen les quotes a mes vençut, el consistori no ha cobrat la quota del mes de març, tot i que les classes van finalitzar a mitjan de març (el dia 12) i no cobrarà novament les quotes fins que es reobrin els centres.

Als alumnes de l’Escola de Música que van fer el pagament únic anual, se’ls retornarà o compensarà la part proporcional de la quota corresponent al període d’inactivitat del centre. Durant el període de confinament, l’Escola de Música està oferint classes gratuïtes per Internet i recursos d’aprenentatge adaptats als diferents tipus d’alumnat; i les llars d’infants municipals està mantenint també el contacte amb l’alumnat, recomanant-los activitats i enviant-los enllaços d’interès perquè continuïn formant-se.