Informació general

Economia

Cs Cambrils es reuneix amb una representació del teixit empresarial per recollir les seves necessitats

Per Redacció

Imatge del passeig d'Albert, el passat mes de març
Imatge del passeig d'Albert, el passat mes de març | Lluís Rovira i Barenys

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cambrils ha mantingut una primera reunió telemàtica amb una desena d’empresaris del municipi de sectors com el turisme, l’hostaleria, el comerç o l’immobiliari, entre d’altres. El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera, ha fet una valoració molt positiva i ha explicat que "aquesta ha estat una primera trobada celebrada amb l’objectiu de recollir les necessitats del teixit empresarial del municipi i poder plantejar a l’Ajuntament les iniciatives que els mateixos emprenedors proposen".

Romera ha assegurat que "Cs treballarà per portar a terme les propostes plantejades pel teixit empresarial". Durant aquesta primera reunió, els empresaris i autònoms han coincidit "a reclamar ajudes directes i un calendari concret, unió per treballar de forma conjunta en l’elaboració d’un pla de ciutat i que el consistori prioritzi les actuacions per minimitzar l’impacte de la COVID-19, cosa que implica renunciar a la compra de l’edifici de l'antic celler de la Cooperativa", segons el portaveu de Cs.

A més d’empresaris i representants de Cs a l’Ajuntament de Cambrils, a la trobada virtual també van assistir tres diputats de Ciutadans al Parlament de Catalunya. Es tracta dels diputats per Tarragona Matías Alonso i Francisco Domínguez, i del portaveu d’empresa de Cs al Parlament, Martí Pachamé. "Davant la crisi sanitària, social i econòmica derivada de la COVID-19 és imprescindible aportar solucions transversals i propostes constructives, tal i com Cs està fent tant des dels ajuntaments com al Parlament", ha remarcat Romera i ha conclòs que "tant els diputats com els regidors de Cs hem pres nota de les necessitats del sector empresarial cambrilenc".

Comenta aquest article